ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Κληρώνει" για τον τελικό

"Κληρώνει" για τον τελικό

Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει μετάθεση της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου εξαιτίας του Final-4 της Euroleague και στην ΕΠΟ εξετάζουν τις δύο ημερομηνίες που θα μπορούσαν να "φιλοξενήσουν" το παιχνίδι.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague και μια ενδεχόμενη παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης, είχε ως αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι" να ζητήσουν από την ΕΠΟ την αλλαγή ημερομηνίας για τον δικό τους τελικό Κυπέλλου απέναντι σε Ηρακλή ή Skoda Ξάνθη.

Το Final-4 γίνεται στην Μαδρίτη στις 15-17 Μαΐου, ενώ την Κυριακή 17 Μαΐου επίσης η ΕΠΟ είχε ορίσει την διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες αιτήθηκαν αλλαγή ημερομηνίας και η ΕΠΟ εξετάζει δύο εναλλακτικές για την τέλεση του αγώνα. Είτε στις 16 Μαΐου (όπου θα πρέπει να μετακινηθεί για το πρωί αναμέτρηση του σχολικού πρωταθλήματος), είτε για τις 23 Μαΐου. Σε κάθε περίπτωση η ΕΠΟ αναμένεται λίαν συντόμως να γνωστοποιήσει την απόφαση της σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, έχει ζητήσει να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία το παιχνίδι.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ