ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κίνδυνος αναβολής και για το Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ

Κίνδυνος αναβολής και για το Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Sport24 Radio 103,3", η διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ τίθεται εν αμφιβόλω λόγω της έντονης βροχόπτωσης που πλήττει το Αγρίνιο.

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη διεξαγωγή των αναμετρήσεων στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήδη, έχουν αναβληθεί οι αγώνες Λεβαδειακός - ΑΕΚ, Λαμία - Ατρόμητος και Άρης Ολυμπιακός, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τα παιχνίδια Ξάνθη - ΟΦΗ και Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του " Sport24 Radio 103,3" πρόβλημα έχει προκύψει και με τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού. Η αποστολή του "Δικεφάλου" μετέβη κανονικά στο Αγρίνιο, αλλά η έντονη βροχόπτωση στην πόλη θέτει εν αμφιβόλω την πραγματοποίηση του ματς.

Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε κακή κατάσταση κι αν συνεχιστεί η έντονη βροχόπτωση, τότε δεν αποκλείεται ο διαιτητής του αγώνα, Γιάννης Νεοφυτιάδης να αποφασίσει την αναβολή. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι πρόκειται να διεξαχθεί στις 17:15.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κατεβαίνουν οι γηπεδούχοι, "αγνοούνται" οι φιλοξενούμενοι
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ