ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κέρκυρα-Απόλλων 1926 3-0

Κέρκυρα-Απόλλων 1926 3-0
INTIME SPORTS

Η Κέρκυρα επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα 1926 στο νησί των "Φαιάκων" χάρη σε δυο γκολ του Χαβίτο και ένα του Γκόμες, όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Ευνοημένος και ο ΠΑΟΚ από το αποτέλεσμα.

Σε υπόθεση δυο λεπτών για την Κέρκυρα εξελίχθηκε το ματς με τον Απόλλων 1926 για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος με τους "Φαίακες" να παίρνουν την νίκη και να καθαρίζουν το ματς στο 76' και 78' με γκολ του Γκόμες και του Χαβίτο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γρηγορίου ήταν ο Χαβίτο ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και πέτυχε δυο πανομοιότυπα γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κανία φάση για τις δυο ομάδες με την Κέρκυρα να έχει μια ανούσια υπεροχή την οποία όμως δεν αξιοποίησε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γρηγορίου έριξε στην μάχη τον Χαβίτο και λίγο αργότερα τον Γκόμες με τους δυο ποδοσφαιριστές να αλλάζουν την ροη του αγώνα.

Τρία γκολ σε οχτώ λεπτά

Για να λυθεί ο γόρδιος δεσμός βέβαια χρειάστηκε ένα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κόντος στο 75' από τον Μπερτίν που τον ανέτρεψε άτσαλα.

Ο Γκόμες ανέλαβε την εκτέλεση του στο 76' και έκανε το 1-0. Με την σέντρα μάλιστα οι "Φαίακες" πέτυχαν και δεύτερο γκολ καθώς έκλεψαν την μπάλα βγήκαν στην αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Χαβίτο που έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Χαβίτο στο 84' με πλασέ από κοντά ύστερα από όμορφη πάσα του Κοντού.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Παρασκευαΐδης, Ορτέγκα, Καρντόσο, Κρητικός, Κόντος, Μπόρχα, Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης (61' Γκόμες), Γεωργακόπουλος (46' Χαβίτο).

Απόλλων 1926 (Θωμάς Γράφας): Παν. Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Κουρούπης, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Μπιτσάκος, Ακασού, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου (58' Β' Παπαδόπουλος), Τσούτσης (62' Γαλανόπουλος), Γκέσιος.

Κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ

Το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Κέρκυρα και Απόλλων 1926 ευνόησε εν μέρει και τον ΠΑΟΚ που και τώρα θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί στην τελευταία αγωνιστική αλλά παρέμεινε ζωντανός και του αρκεί να κερδίσει την Κέρκυρα και επίσης ο ΠΑΣ Γιάννινα να κερδίσει τον Απόλλων 1926 στους "Ζωσιμάδες".

Η βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα 4 (2 αγ)
Κέρκυρα 3 (2 αγ)
Απόλλων Καλαμαριάς 3 (2 αγ)
ΠΑΟΚ 1 (2 αγ.)

1η αγωνιστική:
ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 1-0
Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ 1-0

2η αγωνιστική
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Κέρκυρα - Απόλλων Καλαμαριάς 3-0

3η αγωνιστική (07/01)

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Καλαμαριάς

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ