ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κέρδισε 2-1 τα Χανιά ο Πλατανιάς και περιμένει Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 των Χανίων στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, έφτασε τους έξι πόντους, αλλά ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση καθώς περιμένει το αποτέλεσμα από το Σπάρτη-Ολυμπιακός που θα γίνει την Πέμπτη.

Ο Πλατανιάς έκανε το χρέος του κέρδισε με 2-1 τα Χανιά στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά ακόμα δεν μπορεί να πανηγυρίζει την πρόκριση του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Και αυτό γιατί την Πέμπτη θα γίνει η αναμέτρηση Σπάρτη-Ολυμπιακός και σε περίπτωση νίκης της Σπάρτης θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή του ομίλου και θα μείνει εκτός.

Κέρδισε 2-1 τα Χανιά ο Πλατανιάς και περιμένει Ολυμπιακό


Κέρδισε 2-1 τα Χανιά ο Πλατανιάς και περιμένει Ολυμπιακό

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι ο Πλατανιάς μπήκε μουδιασμένα στο ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4' αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και εν συνεχεία είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης μέχρι τη λήξη της και δεν κινδύνεψε.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4' όταν μετά από κόρνερ από τα αριστερά ο Ντιλαβέρ προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έφτασαν στην ισοφάριση 20 λεπτά αργότερα. Σε κάθετη μπαλιά προς τον Γιακουμάκη η άμυνα των Χανίων δεν μπόρεσε να διώξει και ο νεαρός επιθετικός μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Αθανασίου για την ισοφάριση.

Ο Πλατανιάς έφτασε στην ανατροπή στο 27' με τον Ντίνα. Σε μια γρήγορη εκτέλεση αράουτ από τα δεξιά ο Ηλιάδης έκανε τη σέντρα και ο Ντίνας από κοντά με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν με τον Πλατανιά να συνεχίσει να έχει την υπεροχή και μια-δυο καλές στιγμές με τους Γιακουμάκη-Τσουράκη στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης χωρίς όμως να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ο. Χανιά:Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Τσουκάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Σταματής (57' Ντούμος), Μάνιας (88' Μαργαρίτης), Νικολόπουλος, Αποστολόπουλος (65' Λύρας).

Πλατανιάς:Κοκαλλάς, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Πριντέτα, Γιορέντε, Ηλιάδης (71' Τσουράκης), Ντίντακ, Μενδρινός, Ντίνας (81' Βάντερσον), Γιακουμάκης, Ντιλαβέρ (68' Γκνιάτιτς).

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

1. Ολυμπιακός 6 (7-0)
2. Πλατανιάς 6 (3-4)
3. Σπάρτη 3 (4-1)
4. ΑΟ Χανιά 0 (1-10)

* Η αναμέτρηση Σπάρτη-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/12).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ