ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Καθαρός" ο Παπαπέτρου για τις δύο φάσεις στο Καραϊσκάκης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δικαιώνει τον Τάσο Παπαπέτρου ο παρατηρητής Δημήτρης Καλύβας για την διαιτησία του στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Διαβάστε αναλυτικά.

Ολυμπιακός και Ατρόμητος ζήτησαν από ένα πέναλτι στην μεταξύ τους αναμέτρηση την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος αλλά ο Τάσος Παπαπέτρου σύμφωνα με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Δημήτρη Καλύβα, σωστά έδειξε και στις δύο φάσεις να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η πρώτη φάση ήταν στο 33ο λεπτό όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζησόπουλου που έπεσε για τάκλιν μετά από γύρισμα του Ανσαριφάρντ. Σύμφωνα με τον παρατηρητή διαιτησίας δεν υπάρχει πέναλτι αφού ο παίκτης του Ατρόμητου δεν βλέπει την μπάλα.

Η δεύτερη φάση ήταν στο 56' όταν ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Πλατέλλα αλλά ο Δ. Καλύβας τονίζει ότι ο άσος της ομάδας του Περιστερίου πάτησε το πόδι του παίκτη του Ολυμπιακού και έπεσε.

Ο Τάσος Παπαπέτρου λοιπόν, δεν τιμωρείται, δεν ορίστηκε στους αγώνες του ερχόμενου τριημέρου στην Super League, και ως διεθνής, είναι υποψήφιος για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στις 19/2.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ