ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κατέθεσε στην ΓΑΔΑ ο Παπαπέτρου

Κατέθεσε στην ΓΑΔΑ ο Παπαπέτρου

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου βρέθηκε την Τρίτη (25/04) στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε για όσα συνέβησαν με την αστυνομία στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ. ΕΔΕ για την συμπεριφορά των αστυνομικών έπειτα από τις καταγγελίες Στέφανο Καπίνο.

Την ΓΑΔΑ "επισκέφτηκε" για να καταθέσει ως μάρτυρας, το πρωί της Τρίτης (25/04), ο Τάσος Παπαπέτρου, ρέφερι του πρόσφατου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Εκτός από τον διεθνή διαιτητή κατέθεσε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της "Καραϊσκάκης ΑΕ" Βασίλης Βασιλειάδης ενώ για σήμερα έχουν κληθεί ο Στέφανος Καπίνο και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς

Οι μάρτυρες έχουν κληθεί στο πλαίσιο επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία Πειραιά, η οποία συσχετίστηκε με παράλληλη έρευνα από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Για τα επεισόδια μάλιστα, έχει διαταχθεί και ΕΔΕ από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για να διακριβωθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες αστυνομικών της διμοιρίας Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ) που είχε τοποθετηθεί στη μικτή ζώνη του γηπέδου έπειτα από τις καταγγελίες του Στέφανου Καπίνο για επίθεση από αστυνομικούς εναντίον του.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν από τους πρώτους παίκτες που κλήθηκαν να καταθέσουν.

Όσο για τον Τάσο Παπαπέτρου δεν κατέθεσε κάτι παραπάνω από όσα είχε γράψει στο φύλλο αγώνα για φραστική επίθεση και παρεμπόδιση για να μπει στα αποδυτήρια. Υποστήριξε επίσης, ότι δεν γνωρίζει τίποτα για όσα έγιναν αφού ήταν εντός των αποδυτηρίων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ