ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καπίνο σε Μακ: "Εσύ φταις..."

Καπίνο σε Μακ: "Εσύ φταις..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διάλογος των πρωταγωνιστών της πιο καυτής φάσης του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δημιούργησε στιγμιαία ένταση στη φυσούνα. Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Καπίνο και Μακ. Ακόμη να ξεπεράσουν τον Παππά οι παίκτες του "Δικεφάλου".

Λίγο πριν είχε γίνει η φάση που έφερε το μεγάλο ξέσπασμα μερίδας του κόσμου του ΠΑΟΚ που έβραζε από το πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Καπίνο ανέτρεψε καθαρά τον Μακ (οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι προηγήθηκε χέρι του Σλοβάκου) και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ξέσπασε. Πήγε στον επιπρόσθετο βοηθό Μήτσιο, τον στόλισε με γαλλικά και τον έφτυσε με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον Παππά. Αμέσως μετά γύρισε προς τον Μήτσιο και απαίτησε (πιάνοντάς τον από το χέρι) να του κάνει χειραψία.

Το τι ακολούθησε είναι γνωστό. Οπαδοί μπούκαραν στο γήπεδο και οι παίκτες έφυγαν προς τη φυσούνα, καθώς ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά. Εκεί ο Στέφανος Καπίνο γύρισε προς τον Μακ και του είπε: "Εσύ φταις..." κατηγορώντας τον ότι προκάλεσε την ένταση.

Ο Σλοβάκος γύρισε εκνευρισμένος και στα αγγλικά του απάντησε σε έντονο ύφος: "Τι λες;". Η στιγμιαία ένταση δεν πήρε διαστάσεις, αφού οι δύο παίκτες αποχωρίστηκαν ο ένας από τον άλλο.

Ακόμη να ξεπεράσουν τον Παππά οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Εξάλλου, η διαιτησία του Παππά ήταν πρώτο θέμα στα αποδυτήρια της Μεσημβρίας στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Οι περισσότεροι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όντες νεαροί, έλεγαν ότι δεν είχαν ζήσει παρόμοια εμπειρία στο παρελθόν: "Από την αρχή κάτι μύριζε άσχημα με αυτόν τον διαιτητή. Προηγηθήκαμε και μετά δεν μας άφησε να πιάσουμε ρυθμό. Σταματούσε συνεχώς το παιχνίδι", έλεγαν οι περισσότεροι.

Μίχελ, Τούντορ και Πουρλιοτόπουλος, πάντως, προσπάθησαν να τους κάνουν να αφήσουν στην άκρη τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα: "Δεν θα μας διαλύσει κανένας Παππάς. Κοιτάζουμε μπροστά και θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί", ήταν το μήνυμα που προσπάθησαν να τους περάσουν.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ