ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καλλιθέα και Αχαρναϊκός στους "32" του Κυπέλλου

Καλλιθέα και Αχαρναϊκός στους "32" του Κυπέλλου
Καλλιθέα INTIME SPORTS

Η Καλλιθέα νίκησε 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα και πέρασε στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας. Με το 0-0 στα Τρίκαλα ο Αχαρναϊκός, προκρίθηκε και αυτός στην επόμενη φάση και θα μπει στην κλήρωση της Πέμπτης (17/9, 12.00).

Οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν τις άλλες 30 για να πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Πέμπτης (17/9, 12.00), στο Πάρκο Γουδή, έγιναν γνωστές. Η Καλλιθέα νίκησε 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα και τον "πέταξε" εκτός συνέχειας, ενώ με το 0-0 στα Τρίκαλα ο Αχαρναϊκός, έθεσε νοκ άουτ τους Θεσσαλούς.

Καλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας 2-0

Καλλιθέα και Αχαρναϊκός στους "32" του Κυπέλλου
INTIME SPORTS

Η αποβολή του Σκλιοπίδη στο 42', στη ρεβάνς του Περιστερίου με την Καλλιθέα, αποδείχθηκε καθοριστκή για τον Αγροτικό Αστέρα. Ο 30χρονος μέσος όχι μόνο άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του, υπέπεσε στην ίδια φάση σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αρναρέλλης (43'), έστω με τη δεύτερη προσπάθεια (ο διαιτητής Φουκάκης {Ηρακλείου} υπέδειξε επανάληψη). Η αθηναϊκή ομάδα, που είχε αποσπάσει το 0-0 στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε το σκορ, για να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 60'. Ο Αρναρέλλης από αριστερά έδωσε στον Φράγκο, ο οποίος από θέση βολής έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Τσώνης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Φράγκος (69' Λουκάνοβιτς), Αρναρέλλης, Μπούζας (84' Μπέλης), Τζάκσον (62' Κατσικογιάννης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης (65' Οικονόμου), Βελλίνης, Θεοδωρίδης Γ. (62' Θεοδωρίδης Κ.), Γέσιτς, Κουτσοσπύρος (46' Τοπούζης).

Τρίκαλα - Αχαρναϊκός 0-0

Ήταν το αουτσάιντερ, αλλά πήρε την πρόκριση. Ο Αχαρναϊκός είχε νικήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα τα Τρίκαλα. Την Τετάρτη (16/9) απέσπασε 0-0 στη θεσσαλική πόλη και εξασφάλισε την πρόκριση στους "32" του Κυπέλλου. Η ομάδα του Μενιδίου άντεξε στην πίεση που της ασκήθηκε από τους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα, κράτησε απαραβίαστη την εστία της και θα είναι στην κλήρωση της β' φάσης. Η πρόκριση των "πρασίνων" αφιερώθηκε στον πρώην πρόεδρο Γιώργο Μωυσιάδη, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/9).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς (67' Δουκάκης), Στεφάνοβιτς (49' Βάσκεζ), Κουσκουνάς, Γκονζάλες (77' Βανγκέλι), Γκμπαλέ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης (70' Καλογερόπουλος), Φιγκέιρα (79' Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (60' Αθανασίου), Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χωρίς νικητή το Αγροτικός - Καλλιθέα, 0-0 στον Εύοσμο

Το πρώτο βήμα ο Αχαρναϊκός, 1-0 τα Τρίκαλα

Την Πέμπτη η κλήρωση για τους "32" του Κυπέλλου

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ