ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καλλιθέα-Άρης 3-1

Καλλιθέα-Άρης 3-1
INTIME SPORTS

Η Καλλιθέα ήταν η νικήτρια απέναντι στον Άρη με σκορ 3-1στην πρώτη αναμέτρηση της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Καλλιθέα νίκησε 3-1 τον Άρη και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Αλεξ Ντακόλ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ ενώ συνεργάστηκε άψογα με τον Ντα Σίλβα στο τρίτο γκολ της ομάδας του.

Απ' την άλλη, ο Άρης ήταν απογοητευτικός καθώς δεν κατάφερε να αντιδράσει πλην της φάσης του γκολ με τον Γιαννιώτα.

Πλέον, ο επαναληπτικός (23/12) είναι ανοικτός σε κάθε πρόβλεψη με την Καλλιθέα να έχει το προβάδισμα.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Μιχελής(71' Κατσούλης), Ατματζίδης, Σταύρου(60' Κατσικογιάννης), Φραγκής, Φαρινόλα, Ντα Σίλβα, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντακόλ(83' Μαρουκάκης)

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Διούδης, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης, Ψυχογιός(59' Καζναφέρης), Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Σουνάς(69' Γιαννιώτας), Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κανούλας

Κίτρινες: Χριστοφιλέας, Κοέλιο, Ντα Σίλβα, Κατσικογιάννης, Παπαζαχαρίας, Φαρινόλα

Η Καλλιθέα από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν η καλύτερη ομάδα. Στο 18' ο Άλεξ Ντακόλ εκμεταλλεύτηκε την λάθος απομάκρυνση του Παπαζαχαρία η μπάλα στρώθηκε στον Βραζιλιάνο στην μεγάλη περιοχή, ο οποίος με ευθύβολο σουτ στη γωνία του Διούδη άνοιξε το σκορ στο ματς.

Ο Φαρινόλα στο 29' έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους καθώς το τελείωμα του ήταν άστοχο.

Το ποσοστό κατοχής της μπάλας ήταν 57%-43% υπέρ της Καλλιθέας στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, ποσοστό που μειώθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου φθάνοντας το 53%-47%.

Στο 38' ο Άλεξ Ντακόλ με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Διούδη να διώξει την μπάλα σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Σταύρου, ανενόχλητος από την μικρή περιοχή, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Καλλιθέα ήταν αυτή που απείλησε για πρώτη φορά με κεφαλιά του Φαρινόλα που απέκρουσε ο Διούδης.

Στο 58' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ντακόλ.

Ο Άρης, σε όλο αυτό το διάστημα της υπεροχής της Καλλιθέας, έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει. Οι παίκτες του Αλκαράθ δεν δημιούργησαν ευκαιρίες και η εικόνα τους ήταν αποκαρδιωτική.

Το "πάρτι" της Καλλιθέας συνεχίστηκε καθώς οι παίκτες του Νίκου Παντέλη έψαξαν το τρίτο γκολ. Το σημείωσαν στο 76' με τον Ντα Σίλβα, μετά από πετυχημένο συνδυασμό με τον Ντακόλ.

Οι πανηγυρισμοί κόπασαν όταν ο Άρης με προσωπική ενέργεια του Γιαννιώτα, που είχε μπει ως αλλαγή στην θέση του Σούνα, μείωσε το σκορ και έδωσε ενδιαφέρον στον επαναληπτικό στο "Κλ. Βικελίδης".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ