ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ισοπαλία στα Γιάννινα, ΠΑΣ και Ηρακλής στο 1-1

Ισοπαλία στα Γιάννινα, ΠΑΣ και Ηρακλής στο 1-1
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Ηρακλή, στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε ένα δίλεπτο επιτεύχθηκαν τα γκολ των Τσάβες και Λουκίνα, στους Ζωσιμάδες.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας έληξε ισόπαλο 1-1, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ηρακλής έμειναν στο 1-1 στους Ζωσιμάδες. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού καμία ομάδα δεν κυριάρχησε και είχαν την υπεροχή ανά διαστήματα. Ο ΠΑΣ μπορεί να αισθάνεται πιο χαμένος από την ισοπαλία, διότι αγωνιζόταν στην έδρα του, αλλά όπως και ο Ηρακλής, έχουν τα ματς με τους αντιπάλους χαμηλότερων κατηγοριών (Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχαρναϊκός), για να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση.

Είναι η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων που αναδεικνύεται η ισοπαλία 1-1, αφού είχε προηγηθεί το παιχνίδι της Superleague. Πάντως, οι δύο προπονητές μοίρασαν το χρόνο και σε παίκτες τους οποίους δεν χρησιμοποιούν συχνά και έβγαλαν συμπεράσματα για το μέλλον.

Ο ΠΑΣ άρχισε το ματς με μεγαλύτερη ορμητικότητα και στο 5' ο Ηλιάδης απείλησε για πρώτη φορά με ένα σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε εντυπωσιακά. Στην πορεία, ο Ηρακλής ισορρόπησε και στο 24 έκανε αισθητή την παρουσία του για πρώτη φορά, αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε την κεφαλιά του Κάσσου. Μέχρι τη διακοπή του ημιχρόνου, οι δύο ομάδες είχαν από άλλη μία ευκαιρία, ο ΠΑΣ με την κεφαλιά του Φερφελή στο 40' και ο Ηρακλής με ένα κοντινό πλασέ του Μπουκουβάλα στο 45'.

Στο δεύτερο 45λεπτο, το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να κυριαρχήσει. Στο 47' οι Θεσσαλονικείς έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Λουκίνα και Χαντί, όταν κανένας δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντινή απόσταση. Οι Γιαννιώτες είχαν τη δική τους καλή στιγμή στο 61', αλλά ο Χουάντερσον μπλόκαρε την κεφαλιά του Καρανίνα.

Το 1-0 επιτεύχθηκε στο 75', όταν ο Ίλιτς εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, ο Τσάβες έμεινε αφύλακτος στο πέναλτι και με κεφαλιά, σκόραρε! Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ηρακλής ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Λουκίνας κινήθηκε έξυπνα την περιοχή του Βελλίδη και με κοντινή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Σκόρερ: Τσάβες 75' / Λουκίνας 77'

ΠΑΣ:Βελλίδης, Καρανίκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Στρούνα, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς (71' Τζημόπουλος), Σαπαλίδης, Γιάκος, Ηλιάδης (74' Ίλιτς), Φερφελής (60' Τσάβες)

Ηρακλής:Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (67' Καρλίτος), Ζιάμπαρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Ρομάνο (84' Βέλλιος), Χαντί, Κάσσος (89' Πασάς), Λουκίνας.

Τα αποτελέσματα της 1ης

Αναγέννηση Καρδ. - Αχαρναϊκός 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής 1-1

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Θέση Ομάδα Βαθμοί
1. Αχαρναϊκός 3
2. Ηρακλής 1
3. ΠΑΣ Γιάννινα 1
4. Αναγέννηση Κ. 0

Η επόμενη αγωνιστική (1/12)

Αχαρναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Ηρακλής - Αναγέννηση Καρ.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ