ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο θεσμός μπαίνει στη δεύτερη και πιο ενδιαφέρουσα φάση του, αυτή των ομίλων. Δείτε τις ομάδες που συμμετέχουν στην κλήρωση (12:00).

Η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε και ο θεσμός οδεύει στη δεύτερη που έχει από τη φετινή σεζόν ένα νέο σύστημα διεξαγωγής, καθώς θα έχουμε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων και τρεις αγωνιστικές που θα προκύψουν μετά από την κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 12:00 και την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε live από το Sport24.gr.

Στην πρώτη κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες που τερμάτισαν την περσινή περίοδο στη Super League, στις θέσεις 1-8. Δηλαδή, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Εργοτέλης και Λεβαδειακός.

Όσοι τερμάτισαν στις θέσεις 9-16 θα μπουν στη δεύτερη κληρωτίδα. Δηλαδή, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ Καλλονής, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Βέροια, Skoda Ξάνθη.

Στην τρίτη κληρωτίδα θα μπουν οι δυο που ανέβηκαν φέτος στη Super League, δηλαδή Νίκη Βόλου και Κέρκυρα, μαζί με έξι που θα κληρωθούν από αυτές που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση.

Στην τέταρτη κληρωτίδα, θα μπουν οι υπόλοιπες ομάδες που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι οι εξής: ΑΕΚ, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Φωστήρας, Ηρακλής Ψαχνών, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Ερμιονίδα, Χανιά, Εθνικός Γαζώρου, Τύρναβος, Αιγινιακός, Ζάκυνθος, Απόλλωνας Καλαμαριάς.

Η πρώτη αγωνιστική θα γίνει 23-25 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη 28-30 Οκτωβρίου και η τρίτη 2-4 Δεκεμβρίου. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στους "16", από όπου και θα διεξάγονται διπλοί αγώνες μέχρι και τα ημιτελικά. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 9 Μαΐου του 2015 στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ