ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για τον σεφτέ ο Λεβαδειακός, χωρίς Όμο η Κέρκυρα

Για τον σεφτέ ο Λεβαδειακός, χωρίς Όμο η Κέρκυρα
Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Τους πρώτου βαθμούς στον όμιλο του Κυπέλλου ψάχνει κόντρα στην Κέρκυρα ο Λεβαδειακός, την οποία υποδέχεται την Τετάρτη (2/12, 14.30). Με 24 στη Βοιωτία η ομάδα του νησιού των Φαιάκων.

Τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας θα δώσει την Τετάρτη (2/12, 14.30) ο Λεβαδειακός, αντιμετωπίζοντας την Κέρκυρα στο Δημοτικό στάδιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, της 2ης φάσης του θεσμού. Ο Άκης Μάντζιος αφιέρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης (1/12) στην επιθετική και αμυντική συμπεριφορά στις στατικές φάσεις και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Μάγκας, Στάθης, Ouon, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Καψάσκης, Marković, Χατζηλάμπρος, Νικολάου, Navarro, Μάντζιος, Domovchiyski, Γιακουμάκης και Θέος. Εκτός έμειναν οι Βερέμκο, Γιάχιτς, Μάγκας, Μιλιάζες, Φαβάλι, Μίνγκας, Ρομέου και Μπελγκαζουανί.

Από την πλευρά του ο Αλέκος Βοσνιάδης πήρε για λογαριασμό της Κέρκυρας 24 παίκτες, οι οποίοι προορίζονται και για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και αυτόν με την ΑΕΛ την Κυριακή (6/12). Εκτός είναι οι Όμο, Ζουμπουλάκης, Ίσσαρης και Γρηγοράκης. Η αποστολή: Τριαντάφυλλος, Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Κρητικός, Γκομές, Βλάχος, Μανωλάς, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Μεντής, Παρασκευαΐδης, Ντουαλά, Καρντόσο, Ντατίδης, Μακρίδης, Ζορμπάς, Φάμπιο, Κωτάτης, Γεωργακόπουλος, Σουάνης, Καμπάνταης, Λέντριτς.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ