ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γ. Γεωργιάδης: "Γιατί γίνονται μόνο απέναντι σε μία ομάδα;"

Γ. Γεωργιάδης: "Γιατί γίνονται μόνο απέναντι σε μία ομάδα;"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης άφησε αιχμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτούς που κρατούν τις τύχες του στα χέρια τους. Τι είπε για την απόφαση του Μάνταλου να καθυστερήσει την έναρξη.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης κάλεσε τους υπευθύνους να σκεφτούν γιατί τα περισσότερα από τα αρνητικά συμβάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνονται όταν αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός.

"Σίγουρα δεν έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, προκρίθηκε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό, που είχε μόνο καθαρή μία φάση στο τέλος. Είναι δύσκολο μέσα από δύο παιχνίδια να περάσεις τον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου χαίρομαι και για μένα και για τους παίκτες μου που θα βρεθούμε μετά από χρόνια στον τελικό. Δεν πανηγυρίζουμε γιατί στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο, πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι" είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για τα γεγονότα εκτός γηπέδου: "Από την θέση που είμαι δεν μπορώ να πω πολλά. Σίγουρα κάθε μορφή βίας την καταδικάζουμε. Εχω ζήσει πολλά ως παίκτης και στο Καραϊσκάκη και στην Λεωφόρο και στην Τούμπα ως αντίπαλος. Αυτό να το σκεφτούν αυτοί που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια τους, να σκεφτούν γιατί παρεκτρέπονται οι φίλαθλοι ειδικά απέναντι σε μία συγκεκριμένη ομάδα, ας κάτσουν να τα βρούν για να έχουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε"

Για τις απουσίες λόγω καρτών που θα έχει ο ΠΑΟΚ: "Είναι σημαντικοί παίκτες, εμείς θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε με αυτούς που θα έχουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

Για τις εστίες έντασης μεταξύ των παικτών: "Κι αυτοί είναι άνθρωποι, ζουν σε αυτόν τον χώρο. Εμείς ήμασταν ήρεμοι στην αρχή, με την καθυστέρηση οι παίκτες μας εκνευρίστηκαν. Το παιχνίδι ξεκίνησε μία ώρα μετά γιατί υπήρχαν... ψάρια στον πάγκο. Μόνο γι' αυτόν τον λόγο άργησε να ξεκινήσει; Στο Χαριλάου για 90 λεπτά τρώγαμε μπουκάλια, η τηλεόραση δεν έδειξε τίποτα. Τι επειδή δεν με πέτυχε; Στο Χαριλάου έγιναν χειρότερα".

Για το πόσο η καθυστέρηση στην έναρξη επηρέασε τον ΠΑΟΚ: "Ενώ ο διαιτητής ήταν έτοιμος να ξεκινήσει το ματς αφού καθαρίστηκε ο πάγκος ξαφνικά έδωσε εντολή να αλλάξουν οι πάγκοι. Νομίζω ότι έάν είναι να κάτσουμε εμείς στον πάγκο του Ολυμπιακού, μπορεί και ο Ολυμπιακός. Επί μία ώρα και ένα τέταρτο αυτή ήταν η έννοια του. Κάποιος μάλλον του το είπε. Οι συνθήκες και για τις δύο ομάδες ξεκινήσαν από το ίδιο σημείο. Είχαμε καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά"

Για το επεισόδιο Κατσουράνη-Μανιάτη: "Η ένταση ήταν μεγάλη, οι διεθνείς, πάντως, έχουν ένα σημαντικό τουρνουά μπροστά τους και θα τα βρουν. Νομίζω ότι θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο ήρεμοι. Βλέπουμε ανάλογα περιστατικά και σε αγώνες Ρεάλ-Μπαρτσελόνα"

Για την διαιτησία: "Στην έδρα του Ολυμπιακού παίξαμε το δεύτερο ημίχρονο με έναν παίκτη λιγότερο. Σήμερα το παιχνίδι τελείωσε στο 62', μετά το 1-0 δεν δόθηκε ούτε ένα φάουλ υπέρ μας, αυτό που κάναμε είναι άθλος".

Για τις κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Ο Αθανασιάδης δεν έκανε τίποτα και έφαγε κίτρινη, ο Νάτχο δεν έκανε τίποτα και δέχτηκε κόκκινη, ο Κατσουράνης δίκαια αποβλήθηκε. Χάσαμε δύο παίκτες χωρίς λόγο και δεν θα τους έχουμε στον τελικό. Αύριο είναι μία καινούργια μέρα, θα ξεκινήσουμε προπονήσεις, να δούμε και πόσο θα ξεκουραστούμε το Πάσχα"

Για το γεγονός ότι πάει τελικό με τον ΠΑΟΚ ως παίκτης και ως προπονητής: "Ρωτήστε τον κόσμο ποια είναι η φιλοδοξία του. Δεν είμαι το θέμα εγώ, είμαι χαρούμενος που θα είμαι πάλι στον τελικό ως μέλος του ΠΑΟΚ. Συνήθως δεν έχανα τελικούς ως παίκτης, τώρα σαν προπονητής εύχομαι να το κάνουν οι παίκτες μου και θα το κάνουν"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ