ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έβγαλε ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ με το πρώτο παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το πρωί. Στις 23-25/1 τα πρώτα ματς, στις 6-8/2 οι επαναληπτικοί.

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έβγαλε η κληρωτίδα του Κυπέλλου την Δευτέρα το πρωί στα προημιτελικά του θεσμού. Με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" το τριήμερο 23-25 Ιανουαρίου ενώ η ρεβάνς θα γίνει το τριήμερο 6-8 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, η δεύτερη αναμέτρηση θα γίνει λίγες μέρες μετά το παιχνίδι των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ζευγάρια και τα υπόλοιπα τρία ματς της προημιτελικής φάσης είναι αρκετά αμφίρροπα. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο με το πρώτο ματς στην Τούμπα.

Ο Πανιώνιος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Λαμία με το πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βρει μπροστά του την Λάρισα με πρώτο παιχνίδι στα Ιωάννινα.

Τα ζευγάρια είναι τα εξής:

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Πανιώνιος-Λαμία

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα

Οι αγώνες για τους «8» του Κυπέλλου θα διεξαχθούν κατά τα διαστήματα 23-25/1/2018 (1η αγωνιστική) και 6-8/2/2018 (2η αγωνιστική).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ