ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έτσι γίνεται η διαδικασία με τα αυτοκόλλητα του τελικού

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εθελοντές έχουν αρχίσει να τοποθετούν αυτοκόλλητα στα καθίσματα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Δείτε σε βίντεο τη διαδικασία που... έσωσε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διαδικασία τοποθέτησης... αυτοκόλλητων στα καθίσματα του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει αρχίσει, από εθελοντές αλλά και ανθρώπους του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου.

Πρόκειται για τη λύση που προήχθη από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα των εισιτηρίων δίχως αρίθμηση που διατέθηκαν στο κοινό.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει βίντεο από τη διαδικασία στην οποία συμμετέχουν δεκάδες άνθρωποι, με στόχο να είναι έτοιμο, σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον, το γήπεδο.

Ο εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, δήλωσε για τη διαδικασία: "Όπως βλέπετε, η σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και εθελοντές, δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, έχουν φορέσει τα μπλουζάκια του Δήμου Βόλου, κι αυτήν τη στιγμή εθελοντικά εργάζονται και προσπαθούν ώστε δύο ώρες πριν μπουν οι αποστολές στο γήπεδο, στο Πανθεσσαλικό, να είναι και η τελευταία λεπτομέρεια έτοιμη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ