ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΠΟ: "Κάναμε ο,τι συμφωνήσαμε..."

ΕΠΟ: "Κάναμε ο,τι συμφωνήσαμε..."
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηλίας Αλεξέας και ο Τρύφωνας Πετρόπουλος παραμένουν βοηθοί του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού η ΕΠΟ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr δεν προτίθεται να τους αλλάξει.

Ο Ηλίας Αλεξέας και ο Τρύφωνας Πετρόπουλος παραμένουν βοηθοί του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αφού η ΕΠΟ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr δεν προτίθεται να τους αλλάξει, όπως επιθυμεί το υπουργείο Αθλητισμού.

Έτσι ο τελικός είναι στον αέρα αφού ο Σταύρος Κοντονής που υποστηρίζει ότι η Ομοσπονδία τον κορόιδεψε και τονίζει ότι η συμφωνία της 27ης Απριλίου προέβλεπε να οριστεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος και το υπόλοιπο τιμ του στους ευρωπαϊκούς αγώνες, είναι έτοιμος αν δεν γίνει νέος ορισμός, μέχρι τις 12 μ. το μεσημέρι της Παρασκευής που έχει δώσει διορία στην Ομοσπονδία, να ανακοινώσει τη ματαίωση του τελικού!

Από την Ομοσπονδία πάντως, τονίζουν ότι τήρησαν τα συμφωνηθέντα και ότι δεν θα αλλάξουν τους βοηθούς. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, να εκδώσουν ανακοίνωση. Σε ότι αφορά το αίτημα του ΟΤΕ από την ΕΠΟ τονίζουν ότι στάλθηκε αργά και δεν τίθεται θέμα μετάθεσης του αγώνα την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η μπόχα και η δυσωδία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο"

Στον αέρα ο τελικός!

"Ωμές παρεμβάσεις Κοντονή"

Πιθανώς την Κυριακή ο τελικός Κυπέλλου

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ