ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επιβεβαίωση της ΓΓΑ: "Σοβαρό το ενδεχόμενο της αναβολής"

Επιβεβαίωση της ΓΓΑ: "Σοβαρό το ενδεχόμενο της αναβολής"
Βασιλειάδης MOTIONTEAM

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επιβεβαιώνει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής του τελικού Κυπέλλου και ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης βρίσκεται σε σύσκεψη με τον γγΑ, Ιούλιο Συναδινό και τους άμεσους συνεργάτες.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr επιβεβαιώνεται και η ΓΓΑ αναφέρει με ενημέρωσή της ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου (6/5, 20:30) στο Πανθεσσαλικό.

Όπως τονίζει η πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού για τον επικείμενο τελικό "ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης βρίσκεται σε σύσκεψη στο γραφείο του με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινό και τους άμεσους συνεργάτες του εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μεγαλύτερο πρόβλημα απ' όλα, είναι το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, γι' αυτό άλλωστε και έχουν τυπωθεί εισιτήρια για τον τελικό, τα οποία δεν έχουν πάνω ούτε θέση, ούτε σειρά!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, παίρνει πάνω του την απόφαση, βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν, προτάσσοντας τη νομιμότητα και την ασφάλεια θεατών και ομάδων. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, όμως φαίνεται πως πρυτανεύει η λογική, έστω και την ύστατη στιγμή. Εν αναμονή της τελικής απόφασης!

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ