ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επιστροφή Δελφάκη στο ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς για το Κύπελλο

Επιστροφή Δελφάκη στο ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς για το Κύπελλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Δελφάκης ορίστηκε να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς επιστρέφοντας μετά από αγωνιστική απραξία τριών μηνών και τα όσα είχε κάνει στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός στις 29/10.

Τρεις μήνες μετά την διαιτησία του στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός και την σιωπηρή τιμωρία του ο Γιάννης Δελφάκης επιστρέφει και πάλι στην αγωνιστική δράση.

Ο ρέφερι από την Αρκαδία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1/2 στα Ιωάννινα.

Ο ρέφερι από την Αρκαδία που από τις 29 Οκτωβρίου και το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό για το οποίο οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα για την διαιτησία, δεν είχε παίξει ξανά στην μεγάλη κατηγορία είχε οριστεί μόνος ως 4ος στον αγώνα του Πανιώνιου με τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Super League ενώ είχε σφυρίξει μόνο ένα παιχνίδι της football league, ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον ΟΦΗ, στις 19/12.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Σελίμος θα είναι στο Φάληρο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, ο Γιαννουλάκης στο ΟΑΚΑ και στο ματς ΑΕΚ-Λεβαδειακός και ο Μουρτζάκης στο Κισσαμικός-Παναθηναϊκός.

Διαβάστε αναλυτικά τους ορισμούς:

Τρίτη 31 Ιανουαρίου
16:00 ΟΦΗ-Ξάνθη: Βάτσιος (Καλφάκης, Φωτόπουλος)

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου
15:00 Κισσαμικός-Παναθηναϊκός: Μουρτζάκης (Τρουλινός, Παπαδάκης)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς: Δελφάκης (Πετρόπουλος, Ποντίκης)
17:15 Ατρόμητος-Λαμία: Πουλημάς (Ζησιμόπουλος, Αρμακόλας)
19:30 ΑΕΚ-Λεβαδειακός: Γιαννουλάκης (Δουδούμης, Μπούξμπαουμ)

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου
19:30 Ολυμπιακός-Άρης: Σελίμος (Βλάσσης, Μπαλτάς)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ