ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επίσημοι και ανεπίσημοι σκάουτερ στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Εκπρόσωποι πολλών ομάδων έχουν διαπιστευθεί για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν προκαλέσει διεθνές ενδιαφέρον. Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" τη Μεγάλη Τετάρτη έχουν διαπιστευθεί αρκετοί εκπρόσωποι ξένων ομάδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα βρεθούν σκάουτερ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόρτμουντ, Μάλαγα, Σασουόλο, Μπέτις, Χέρια, Βέρντερ Βρέμης, Φιορεντίνα, Κολωνία, Χόφενχαϊμ και Μάιντς.

Επιπροσθέτως, αρκετοί άλλοι θα παραστούν ανεπίσημα, μέσω προσκλήσεων που έχουν εξασφαλίσει από συνεργαζόμενους Έλληνες μάνατζερ. Εκτιμάται πως οι ίδιοι θα παρακολουθήσουν τη Μεγάλη Πέμπτη το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Είναι εμφανές πως οι περισσότεροι εκπρόσωποι προέρχονται από γερμανικές ομάδες. Αρκετοί Έλληνες παίκτες έχουν διακριθεί στη Bundesliga και το ελληνικό ποδόσφαιρο θεωρείται μία καλή "πηγή" ανεύρεσης ποδοσφαιριστών.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ