ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επιπλέον μέτρα προστασίας στο ΟΑΚΑ

Επιπλέον μέτρα προστασίας στο ΟΑΚΑ

Σιδερένιες πόρτες και συρματοπλέγματα στην "τάφρο" του ΟΑΚΑ για να αποφευχθούν τυχόν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων.

Κάθε τι δυνατόν προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού του ΠΑΟΚ εντός και εκτός ΟΑΚΑ είναι αποφασισμένη να κάνει η ελληνική αστυνομία. Στην προσπάθεια αυτή έχουν παρθεί πάρα πολλά μέτρα που αφορούν τους φιλάθλους των δυο ομάδων και έχουν να κάνουν από τα περιορισμένα εισιτήρια που έχουν στην διάθεση τους οι δυο ΠΑΕ, το δεκαπεντάωρο ταξίδι των φίλων της ομάδας του ΠΑΟΚ αλλά και την παρουσία 2000 αστυνομικών στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Εντός του ΟΑΚΑ τώρα οι ιθύνοντες της Ελληνικής Αστυνομίας πήραν την απόφαση να φράξουν και την "τάφρο" του Ολυμπιακού Σταδίου, πέριξ του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν συμπλοκές εντός της "τάφρου" κάτι που έχει γίνει άλλωστε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα σιδερένιες πόρτες και συρματοπλέγματα καλύπτουν την "τάφρο" από άκρη σε άκρη προκειμένου να μην μπορεί κανείς να πηδήξει μέσα σε αυτήν.

Επιτόπια σύσκεψη

Παράλληλα, το πρωί της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε και επιτόπια σύσκεψη των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία παρευρέθη και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ώστε να ενημερωθεί από κοντά για το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας.

Μεταξύ άλλων, του αναλύθηκε όλο το πλάνο για την μετακίνηση των οπαδών, τον τρόπο προσέγγισης και εισόδου στο γήπεδο καθώς και τα σημεία στα οποία θα πραγματοποιούνται οι έλεγχοι.

Παρόντες ήταν ο Αττικάρχης, Γιάννης Διαμαντόπουλος, ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Σπύρος Παπασπύρου, ο διευθυντής Β.Α. Αττικής, Πέτρος Κωνσταντής, ο επιθεωρητής Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδας, κ. Μιχαιρίνας, ο αθλητικός εισαγγελέας και η διοίκηση του ΟΑΚΑ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ