ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επεισόδια στο Βόλο μετά το ντέρμπι

Επεισόδια στο Βόλο μετά το ντέρμπι

Ένταση επικράτησε μετά την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακού Βόλου και την ΑΕΛ, όταν οπαδοί της δεύτερης που είχαν βρεθεί στο ΕΑΚ με προσκλήσεις, συνεπλάκησαν με την Αστυνομία.

Ένταση προκλήθηκε στο ΕΑΚ του Βόλου μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της ΑΕΛ. Οπαδοί των "βυσιννί" που είχαν προσκλήσεις, μετά τη λήξη του αγώνα κινήθηκαν από το πέταλο της Γορίτσας στο οποίο βρίσκονταν προς την ανατολική κερκίδα, προκειμένου να πάρουν τα πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί το Ολυμπιακού Βόλου, με συνθήματα εις βάρος τους.

Το γεγονός δημιούργησε ένταση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, μόλις αυτό έγινε αντιληπτό, επενέβη η Αστυνομία, ενώ τα ΜΑΤ κινήθηκαν προς το μέρος των Λαρισαίων οπαδών για να επιβάλουν την τάξη.

Η ένταση συνεχίστηκε και εκτός ΕΑΚ, όπου προκλήθηκαν επεισόδια με την Αστυνομία. Η Αγίου Δημητρίου έκλεισε, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να απομακρύνουν τους Βολιώτες φιλάθλους για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Κάηκαν ορισμένοι κάδοι στους γύρω δρόμους και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ έγινε και χρήση δακρυγόνων.

πηγή: goalpost

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ