ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ένταση στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ένταση στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας
Δημόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξέσπασαν οι άνθρωποι της Ελευσίνας για την απόφαση να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να ακυρώσει την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League αφού εκκρεμεί η υπόθεση της φερόμενης ως δωροδοκίας στον αγώνα Παναχαϊκής - Πανελευσινιακού (η Ζάκυνθος "ποντάρει" σε υποβιβασμό της ομάδας της Ελευσίνας για να πάρει την θέση της) προκάλεσε το ξέσπασμα των "Σταχυοφόρων" στην κλήρωση του Κυπέλλου.

"Με κουκούτσια ή λεφτά θα παίξουν αυτοί; Αυτός δεν έχει μαντήλι να κλάψει, πώς πληρώνει;", ρώτησε ο εκπρόσωπος της Ελευσίνας, Χρήστος Παλαιολόγος, τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη, όταν ο τελευταίος επισήμανε ότι τη θέση του Πανελευσινιακού μπορεί να πάρει η Ζάκυνθος, εφόσον δικαιωθεί.

Η διευκρίνιση αυτή του κ. Γαβριηλίδη προκάλεσε το ξέσπασμα του Χρήστου Δημόπουλου, που μαζί με τα αδέρφια του Σπύρο και Θανάση έχουν αναλάβει την ομάδα.

"Τέσσερις μήνες είμαστε σε δικαστήρια. Έχουμε χαλάσει 50.000 ευρώ σε δικηγόρους και βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο σημείο. Έβγαλε χθες απόφαση το Διαιτητικό. Ποιος θα μας γυρίσει τα λεφτά μας; Ποιος είναι πίσω από τη Ζάκυνθο; Ποιος ασχολείται; Δεν είναι απειλή. Όταν τελειώσει το θέμα ο καθένας θα μπει στο καβούκι του. Σπηλώνουν ονόματα που έχουν φορέσει το εθνόσημο. Θα πληρώσουν όλοι. Θα τους κυνηγήσουμε. Μου σπήλωσαν το όνομα. Είμαστε οικογενειάρχες. Γιατί δεν το έκανε πριν έξι μήνες η Ζάκυνθος; Πίστευε ότι θα σωθεί. Θα χαλάσουμε άλλα τόσα που θα δικαιωθούμε εμείς, αλλά θα πληρώσουν", τόνισε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κλήρωση: Οι 8 όμιλοι του Κυπέλλου Ελλάδας
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ