ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ενημέρωση της Αστυνομίας για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

Ενημέρωση της Αστυνομίας για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας στην ανακοίνωσή της ενημερώνει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για το πώς θα πρέπει να προσεγγίσουν το Πανθεσσαλικό.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο (6/5, 20:30). Σε αυτή ενημερώνει τους φίλους των δυο "Δικεφάλων" για το πώς θα πρέπει να προσεγγίσουν το Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά:

"Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, περιόδου 2016-2017, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, το Σάββατο (06-05-2017) και ώρα 20.30΄, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., για τη διευκόλυνση της μετάβασης των φιλάθλων των δύο ομάδων στο γήπεδο, συνιστά :

Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω του Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Βελεστίνου, Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου και της Περιφερειακής Οδού.

Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω της Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Μικροθηβών, Εθνικής Οδού Βόλου – Μικροθηβών και στη συνέχεια μέσω των οδών του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου - Ν. Ιωνίας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ