ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

(Ελ) Πάσο νίκης η Καλλιθέα, 2-1 τη Λαμία

(Ελ) Πάσο νίκης η Καλλιθέα, 2-1 τη Λαμία
Λαμία, Καλλιθέα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Καλλιθέα νίκησε 2-1 τη Λαμία στο Ελ Πάσο, στον πρώτο αγώνα για τον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Η επιστροφή στη φυσική έδρα έπειτα από 20 μήνες συνδυάστηκε με τρίποντο για την αθηναϊκή ομάδα.

Ύστερα από 20 μήνες η Καλλιθέα επέστρεψε στη φυσική της έδρα, στο Ελ Πάσο. Οι "κυανόλευκοι" αντιμετώπισαν τη Λαμία σε αγώνα για τον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος και επικράτησαν με 2-1, εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Τζόκιτς στο 65'.

Το 1-0 έκανε για την αθηναϊκή ομάδα ο Σμυρλής στο 20'. Πήρε το ριμπάουντ έπειτα από σουτ του Φράγκου και ασθενή απόκρουση του Ρίζου, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα ισοφάρισαν σε 1-1 στο 34'. Ο Καραλής σκόραρε με γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, μετά από γέμισμα του Τζόκιτς. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν στο 86', όταν το σουτ του Μπέλη έξω από την περιοχή κόντραρε στον Λεάντρο και κατέληξε στη γωνία του Ρίζου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχέλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Μουκτάρης, Κατσικογιάννης (60' Μπέλης), Τεγούσης, Μπούζας (81' Ιγνατίδης), Προκς, Φράγκος, Σμυρλής (80' Τσίπρας).

ΛΑΜΙΑ: Ρίζος, Λεάντρο, Ν' Γκουέμ, Αλεξίου, Καλαϊτζίδης (82' Παπαευθυμίου), Καλλέργης (69' Τσαμούρης), Καραλής, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Τριανταφυλλάκος (39' λ. τρ. Νατσιόπουλος), Τσόπελας.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ