ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εκτός τελικού ο Ελαμπντελαουί

Εκτός τελικού ο Ελαμπντελαουί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί υπέστη κάκωση στην προπόνηση της Τετάρτης (4/5) και δεν θα συμμετάσχει στον τελικό Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο (7/5) κόντρα στην ΑΕΚ.

Μία δυσάρεστη είδηση περίμενε τον Μάρκο Σίλβα στην προπόνηση της Τετάρτης (4/5). Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να τίθεται εκτός μάχης για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Προς το τέλος του προγράμματος ο Νορβηγός χτύπησε χαμηλά στον αστράγαλο και το πρόβλημα αποδείχθηκε αξεπέραστο, όσον αφορά τη συμμετοχή του παίκτη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Η εβδομάδα κυλούσε ιδανικά για τον Μάρκο Σίλβα, καθώς άπαντες ήταν στην διάθεση του παίρνοντας κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας. Δυστυχώς για τον Πορτογάλο τεχνικό αυτό το πλεονέκτημα πλέον δεν υφίσταται, αφού είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Αυτομάτως φαβορί για την κατάληψη της θέσης στο δεξί άκρο της "ερυθρόλευκης" ενδεκάδας χρίζεται ο Λεάντρο Σαλίνο, αφού μοιάζει δύσκολο να υπάρξει έκπληξη από τον Μάρκο Σίλβα, όσον αφορά το πρόσωπο που θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Ελαμπντελαουί.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ