ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έκτακτο: Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της ΕΠΟ

Έκτακτο: Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της ΕΠΟ
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

Απρόοπτο στην διεξαγωγή της κλήρωσης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού έγινε τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή και ως εκ τούτου θα υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη της κλήρωσης, όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Όσοι βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην αίθουσα, βγήκαν εκτός για λόγους ασφαλείας προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και εφόσον αποδειχτεί ότι ήταν φάρσα, τότε θα γίνει κανονικά. Πάντως, για ένα εύλογο χρονικό διάστημα οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ, της ΕΠΟ, οι υπάλληλοι και οι δημοσιογράφοι θα μείνουν μακριά από τα γραφεία.

Ο Πέτρος Καϊμακάμης (β' αντιπρόεδρος) είναι στην κλήρωση από πλευράς ΑΕΚ, ο Λάμπρος Μπίρδας (δικηγόρος) για τον ΠΑΟΚ, οι Αγραφιώτης (αντιπρόεδρος) και Λίβας (δικηγόρος) από τον Ολυμπιακό και οι Κωνσταντίνου (αντιπρόεδρος), Μαυοκουκουλάκης (αντιπρόεδρος).

Σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση στην άφιξη των πυροτεχνουργών για τον έλεγχο, εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο αναβολής της κλήρωσης.

Μπείτε στο LIVE του Sport24.gr...

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ