ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαψεύδουν για τελικό Κυπέλλου στο Παγκρήτιο

Διαψεύδουν για τελικό Κυπέλλου στο Παγκρήτιο
Παγκρήτιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν τίθεται θέμα αλλαγής έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει εκεί που έχει προγραμματιστεί, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Δεν τίθεται θέμα αλλαγής έδρας, όπως για παράδειγμα το Παγκρήτιο. Η πρόταση είχε γίνει από την ΕΠΣ Ηρακλείου πριν από τον επεισοδιακό ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και επανήλθε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Από την ΕΠΟ όμως, δηλώνουν αρνητικοί γιατί σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστούν έξοδα μετάβασης και διαμονής καθώς άνθρωποι της Ομοσπονδίας θα πρέπει να ταξιδέψουν στην Κρήτη για την διοργάνωση του αγώνα, ο οποίος έπειτα από απόφαση του Σταύρου Κοντονή θα διεξαχθεί με την παρουσία μαθητών. Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου πάντως, ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ “εκτός αν υφίσταται ανωτέρα βία”.

Όσον αφορά τους επαναληπτικούς ημιτελικούς, ο αγώνας του Ατρόμητου με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τρίτη 26/4 στις 6 μ.μ. και του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (εφόσον αγωνιστεί ο “δικέφαλος”) την Μεγάλη Τετάρτη στις 5 μ.μ. έπειτα από αίτημα του ΟΤΕ αφού εκείνο το διήμερο είναι προγραμματισμένοι οι πρώτοι ημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ τους οποίους επίσης μεταδίδει το συνδρομητικό. Την Μεγάλη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί και ο τρίτος αγώνας του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο για τα play off στο μπάσκετ (αν χρειαστεί).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ