ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δήμος Βόλου: "Μην στερήσει η αστυνομία τον τελικό από τον Βόλο"

Δήμος Βόλου: "Μην στερήσει η αστυνομία τον τελικό από τον Βόλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σαφή θέση υπέρ της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό στάδιο πήρε ο Δήμος Βόλου που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Η Αστυνομία του Βόλου έχει πολλές αντιρρήσεις για την διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό και τις έχει εκφράσεις και αποτελεί μέχρι στιγμής τον λόγο για τον οποίο δεν υπάρχει 100% σιγουριά ότι ο τελικός θα γίνει στην πόλη της Μαγνησίας.

Ο Δήμος του Βόλου όμως πήρε σαφή θέση υπέρ της διεξαγωγής του Κυπέλλου στον Βόλο και εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

"Η Δημοτική Αρχή του Βόλου καλεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Γιάννη Τόλια, εγνωσμένου ήθους και ικανοτήτων αξιωματικό, να άρει τις όποιες αντιρρήσεις έχει διατυπώσει στην τέλεση του σημαντικού αθλητικού γεγονότος, που αντιπροσωπεύει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, στην πόλη μας.

Πρόκειται ασφαλώς για μια εκδήλωση που μόνο να προσφέρει έχει, τόσο στην τοπική μας οικονομία, όσο και στο ίδιο ποδόσφαιρο και προς τούτο και εμείς, ως Δημοτική Αρχή είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε σε όποιο βαθμό μας ζητηθεί και έχουμε τη δυνατότητα, προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάσουμε, γιατί περί αθλητικής γιορτής πρόκειται.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τελικά η τοπική Αστυνομία θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα στερήσει από την πόλη και τους συμπολίτες μας μια τέτοια εκδήλωση, με πολύπλευρες θετικές και ευεργετικές επιπτώσεις".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ