ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δανδίκας: "Είχαμε περισσότερο πάθος..."

Δανδίκας: "Είχαμε περισσότερο πάθος..."
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάκης Δανδίκας για την νίκη επί του ΠΑΟΚ. Διαβάστε δηλώσεις παικτών.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάκης Δανδίκας μοίρασε μπράβο στους παίκτες του.

" Nα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, δώσανε και την ψυχή τους. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να κάτσω στον πάγκο. Ηταν ένα ματς ψυχολογίας, προερχόμασταν από μια ήττα. Είχαμε πάθος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ".

Συνεχίζοντας τόνισε: " Τα παιδιά είχαν περισσότερο πάθος. Δείξανε πως θέλουν περισσότερο την νίκη, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, είχαμε σωστή τακτική και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ εκτός από 1-2 περιπτώσεις. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο καλός και πιστεύω αυτό οφείλεται στο ότι εμείς δεν τον αφήσαμε να είναι καλός".

Για το αν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα (σ.σ. πήρε την θέση του Αλέξη Αλεξίου): "Θα μιλήσω με τον πρόεδρο. Αυτό το καθορίζει η διοίκηση".

Για την φετινή ομάδα του Απόλλωνα: "Ξεκινήσαμε στα μέσα Αυγούστου αυτή την ομάδα. Προσπαθήσαμε με τον κ. Αλεξίου να δημιουργήσουμε αυτή την εικόνα του Απόλλωνα, της οποίας το αποκορύφωμα είναι το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι μια νέα ομάδα, δημιουργήθηκε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Αυτά τα ματς για εμάς είναι καλό, μας δίνουν αυτοπεποίθηση τέτοια αποτελέσματα και οι παίκτες μπορούν να προετοιμαστούν για το πρωτάθλημα".

Ευσταθίου: "Δεν γίναμε ξαφνικά υπερομάδα"

Ο σκόρερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χρήστος Ευσταθίου είπε: "Δεν γίναμε ξαφνικά υπερομάδα, συνεχίζουμε τη δουλειά. Έγινε για καλόμας το πρωτάθλημα που άργησε να ξεκινήσει. Δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε εξίσου δυνατοί. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή είναι θέμα της διοίκησης, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, δεν μας επηρεάζουν τέτοια θέματα, αυτό το κομμάτι είναι της διοίκησης".

Νατσιόπουλος: "Δεν απειλήθηκαμε ιδιαίτερα..."

Ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος τόνισε: "Για τα αγωνιστικά, είχαμε την τύχη με το μέρος μαςκαι προηγηθήκαμε με έναεξαιρετικό γκολ. Το ματς κύλησε όπως θα έπρεπε,δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και τελείωσε με το σκορ υπέρ μας. Έχουμε άλλαδύο παιχνίδια. Απ

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ