ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αυτοί είναι οι "8" του Κυπέλλου Ελλάδας

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Κύπελλο Ελλάδας, τρόπαιο EUROKINISSI SPORTS

Έγιναν γνωστές και οι οκτώ ομάδες που εξασφάλισαν πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τη Δευτέρα (15/1, 11.00) η κλήρωση, θυμηθείτε τι αναφέρεται στην προκήρυξη.

Ο Ατρόμητος έγινε η τελευταία ομάδα χρονικά που εξασφάλισε πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Επικράτησε την Πέμπτη (11/1) 1-0 του Αστέρα και στο Περιστέρι (0-1 στην Τρίπολη) και πέρασε στους "8" του θεσμού. Στην κλήρωση της Δευτέρας (15/1, 11.00) θα βρεθούν και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ και Λαμία.

Σε αυτήν την φάση, την 4η, θα διεξαχθούν τέσσερις διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας) χωρίς περιορισμούς στην κλήρωση. Σύμφωνα με την προκήρυξη, γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Πέρυσι στην ίδια φάση είχαν περάσει ξανά οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Ατρόμητος. Τη... θέση των Πλατανιά, Ξάνθης, Αστέρα και Παναθηναϊκού πήραν οι Λαμία, Πανιώνιος, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πανιώνιος για να βρεθεί στα προημιτελικά απέκλεισε τον ΟΦΗ ( νίκες 2-0, 0-1), ο ΠΑΟΚ τα Τρίκαλα ( νίκες 1-5, 2-1), η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό (νίκες 0-4, 1-0), ο Ολυμπιακός τον Πλατανιά (νίκες 0-2, 2-0), ο Ατρόμητος όπως προαναφέρθηκε τον Αστέρα (νίκες 0-1, 1-0), η ΑΕΛ την Ξάνθη (νίκη 3-0, ήττα 2-0), η Λαμία τον Παναθηναϊκό (νίκη 4-1, ήττα 1-0) και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Λεβαδειακό (ήττα 1-0, νίκη 4-0).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ