ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ατρόμητος - Φωστήρας 7-0

Ατρόμητος - Φωστήρας 7-0
INTIME SPORTS

Καταιγιστικός ήταν ο Ατρόμητος στο δεύτερο αγώνα του με το Φωστήρα, αφού διέλυσε τον αντίπαλό του με 7-0 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σόου έδωσε στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, καθώς συνέτριψε με 7-0 το Φωστήρα στον επαναληπτικό για τη Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Περιστεριώτες ήταν ασυγκράτητοι και με δύο γκολ του Καραμάνου, από ένα των Γεωργίου, Ιγκλέσιας, Καραγκούνη και Ταυλαρίδη, αλλά κι ένα αυτογκόλ του Κάργα, πέτυχαν την πιο εμφατική νίκη της διοργάνωσης.

Έτσι, μαζί με το νικηφόρο 1-0 στον πρώτο αγώνα, πήραν το εισιτήριο για τους "16".

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιστερίου

Καιρός: Συννεφιά

Διαιτητής: Δημητρόπουλος

Βοηθοί: Γουργιώτης, Γεωργαράκος

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Ιγκλέσιας (46' Μπάλλας), Καραγκούνης (68' Μπρίτο), Γεωργίου, Γκαρσία, Φάμπιο, Καραμάνος

Φωστήρας (Ματάισεν): Παπαδόπουλος, Τασουλής (46' Γιαννούλης), Καμπάσης, Κάργας, Τεγούσης, Κόντι, Κακαράς, Κουλιμπαλί, Μακρίδης, Γιόνδης (71' Σεχολάρι), Κιμανί

Γκολ: 5' Γεωργίου, 16', 30' Καραμάνος, 33' αυτ. Κάργας, 40' Ιγκλέσιας, 63' Καραγκούνης, 70' Ταυλαρίδης

Ανασκόπηση αγώνα

Μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε ο χορός των τερμάτων για τον Ατρόμητο, με τον Καραγκούνη να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή να τροφοδοτεί τον Γεωργίου, ο οποίος έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, και πάλι από προσπάθεια του Καραγκούνη από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Καραμάνο, που νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 2-0.

Το 3-0 σημειώθηκε στο 30', με τον Καραγκούνη να επιχειρεί ένα σουτ, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε, αλλά ο Καραμάνος πήρε το... ριμπάουντ και από κοντά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ακολούθησε τρία λεπτά αργότερα μία άτυχη στιγμή για τον Κάργα, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα σε σέντρα του Γιαννούλη, την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα γκολ, όταν στο 40' ο Καραγκούνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Μετά την εκτέλεσή του, ο Ιγκλέσιας με νέα κεφαλιά βρήκε στόχο για το 5-0.

Το γκολ που έψαχνε ο Καραγκούνης ήρθε τελικά στο 63ο λεπτό, όταν κέρδισε τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 6-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70' από τον Ταυλαρίδη, που με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, έγραψε το όνομά του στους σκόρερς του αγώνα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ