loading...
 

Ζίκο: "Υπάρχει κούραση..."

"Ήμασταν σε κακή μέρα", δήλωσε ο Ζίκο που τά 'ριξε και στην κούραση. Όγιος: "Τίποτα αδύνατο"

Ζίκο: "Υπάρχει κούραση..."

 
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν σε καλή μέρα, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό.



"Καταρχήν θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και να ανταποκριθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες φάσεις και μάλιστα είχαμε τη δυνατότητα να ισοβαθμίσουμε το παιχνίδι.



Παρόλο που προσπάθησε η ομάδα και έτρεξε για να κερδίσει, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν μπορέσαμε να κυνηγήσουμε το ρυθμό του αντιπάλου και αυτό γιατί η ομάδα έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της, πολλά ταξίδια και υπάρχει κάποια κούραση. Δεν θέλαμε να φύγουμε από δω έτσι αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο.



Δεν είναι θέμα ποιους βάζω και ποιους δεν βάζω αφού και πάλι θα μου λέγατε γιατί δεν έβαλα κάποιους άλλους. Όπως και να έχει δεν ήμασταν στην μέρα μας αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό και να κοιτάξουμε τους υπόλοιπους στόχους μας σε πρωτάθλημα και Champions League"
, δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.



Όγιος: "Τίποτα δεν είναι αδύνατο"



Ευτυχισμένος δήλωσε ο Γκιγέρμο Όγιος μετά την επιτυχία της ομάδας του, ευχαριστώντας τους παίκτες που έκαναν φανταστικό παιχνίδι και έδειξαν πως τίποτα δεν είναι αδύνατο.



"Το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι να ευχαριστήσουμε τους παίκτες μας. Πραγματικά η ομάδα μας έπαιξε όπως είναι, μια ομάδα με μεγάλους παίκτες και το παιχνίδι τους ήταν φανταστικό. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Ο κόσμος του Πανσερραϊκού χάρηκε πάρα πολύ βλέποντας αυτό το παιχνίδι και παράλληλα με έκαναν και εμένα πολύ ευτυχισμένο.



Πριν από λίγες ημέρες υποφέραμε από κάποια αποτελέσματα και σήμερα είμαστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι και χαιρόμαστε για την πρόκριση μας. Η ομάδα αυτή ποτέ δεν έχασε την πίστη της. Πάντα έλεγα ότι πραγματικά αισθάνομαι υπερήφανος για την ομάδα μας, αν και χάναμε. Συνεχίζω να είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και αυτό που ζήσαμε σήμερα δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ.



Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα, τίποτα δεν είναι αδύνατο"
, δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου.



Μαρέσκα: "Ο Πανσερραϊκός το ήθελε περισσότερο"



Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και τον αποκλεισμό από τον Πανσερραϊκό εμφανίστηκε ο Μαρέσκα ομολογώντας πως το φταίξιμο είναι όλο των παικτών.



Ο Ιταλός μέσος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς παραδέχθηκε πως ο Πανσερραϊκός ήθελε περισσότερο την πρόκριση.



"Δεν έφταιξε τίποτα άλλο παρά μόνο εμείς. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και έτσι ο Πανσερραϊκός πήρε την πρόκριση που την ήθελε περισσότερο", δήλωσε ο Μαρέσκα.



Θεοδωρίδης: "Για τον Όγιος"



Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, αφιέρωσε την πρόκριση στον προπονητή, Γκιγιέρμο Όγιος. "Χαρίζουμε την νίκη στον Όγιος γιατί μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα (σ.σ. Σάββατο) έχασε την μητέρα του", δήλωσε ο πρόεδρος των "λιονταριών".
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΝΤΕΡΜΠΙ

Οι "κόκκινες" νίκες επί της ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στις εντός έδρας αναμετρήσεις με την ΑΕΚ. Δείτε 18 βίντεο με τις συγκρούσεις των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκης.

ΕΛΛΑΔΑ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζώρτζογλου: "Σπουδαία λύση ο Ζαγοράκης"

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, τόνισε πως ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο ιδανικός για την προεδρία της ΕΠΟ.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βαρδινογιάννης: "Έπρεπε να υποβιβαστούν"

O Γιώργος Βαρδινογιάννης καυτηρίασε τις αποφάσεις που πάρθηκαν για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Διαβάστε τι δήλωσε.

ΠΑΟΚ | EUROPA LEAGUE

Η "Εκιπ" αποκαλύπτει τα μυστικά της Ουντινέζε

Τα 145 εκ. ευρώ από πωλήσεις, το 15ο φθηνότερο μπάτζετ της Ιταλίας, το ταβάνι του ενός εκ. ευρώ στις αγορές και τα 95 επαγγελματικά συμβόλαια. Η "Εκίπ" αναλύει το ξεχωριστό μοντέλο ανάπτυξης της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

ΤΣΕΛΣΙ | ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Καπέλο "τρώει" τον Βίλας-Μπόας;

Ο Φάμπιο Καπέλο θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να πάρει τη θέση του Αντρέ Βίλας-Μπόας στην Τσέλσι, όπως αποκάλυψε αγγλικό μέσο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | ΣΕΡΕΜΕΤ

Σέρεμετ: "Πιστεύουμε στην παραμονή"

Ο "ήρωας του Αγρινίου", Ντίνο Σέρεμετ, παραδέχτηκε ότι η Δόξα είχε τύχη στο ματς με τον Παναιτωλικό, προσθέτοντας ωστόσο πως οι παίκτες της πίστευαν από την αρχή στο θαύμα της παραμονής.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή