ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άρης-Καλλιθέα 2-1

Άρης-Καλλιθέα 2-1
INTIME SPORTS

Ο Άρης νίκησε με 2-1 την Καλλιθέα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να του δώσει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Καλλιθέα που αγωνίστηκε με 10 παίκτες πήρε το εισιτήριο και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ

Ο Άρης μπορεί να νίκησε με 2-1 την Καλλιθέα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να του δώσει την πρόκριση στους "16".

Η Καλλιθέα που είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 3-1 και παίζοντας με δέκα παίκτες από το 68' κατάφερε να πάρει την πρόκριση και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Πήρε από το ξεκίνημα τα ηνία της αναμέτρησης ώστε να σημειώσει γκολ νωρίς και να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο Άρης έκανε την πρώτη του καλή ευκαιρία. Στο 25' συγκεκριμένα, ο Σουνάς έπιασε την κεφαλιά με τον Κατσούλη να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ το ίδιο έκανε ο γκολκίπερ της Καλλιθέας και στο 27' πάλι στο σουτ του ίδιου παίκτη.

Στο 29' ο Άρης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Καλλιθέας, ο Σουνάς με πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κατσούλη για να κάνει το 1-0.

Στο 35' ο Γιαννιώτας μαρκαρίστηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης έχασε μια ακόμη ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα από δεξιά, ο Καραγιάννης έπιασε το σουτ στο πρώτο δοκάρι, με τη μπάλα όμως να φεύγει παράλληλα προς την εστία.

Πίεσε για το δεύτερο και το πλήρωσε

Ο Άρης πίεσε και στο δεύτερο ημίχρονο την Καλλιθέα για να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα του έδινε την πρόκριση.

Στο 53' ο Τριανταφυλλάκος έκανε ένα μακρινό σουτ με τον Κατσούλη να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ άστοχο ήταν το σουτ του Γιαννιώτα στο 55'.

Και ενώ ο Άρης ήταν στην επίθεση, σε μια ανύποπτη φάση το "πλήρωσε". Στο 57' λοιπόν ο Ντακόλ έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στο 62' ο Γιαννιώτας προσπάθησε να βρει τον Τριανταφυλλάκο μέσα στην περιοχή της Καλλιθέας, ωστόσο αρχικά απομάκρυναν οι αμυντικοί και στην συνέχεια μπλόκαρε ο Κατσούλης.

Η Καλλιθέα στο 68' έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Καλτσάς είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, για κτύπημα εκτός φάσης.

Στο 77' ο Οικονομόπουλος δοκίμασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση με την μπάλα να φεύγει και πάλι άουτ. Ο Άρης στο 80' έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα.

Μετά από σέντρα από δεξιά ο Κατσούλης δεν έκανε καλή έξοδο η μπάλα έφτασε στον Μαργαρίτη ο οποίος την γύρισε στο ύψος του πέναλτι ο Αγγελούδης δεν έπιασε το σουτ το το οποίο έκανε τελικά ο Σουνάς στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 82', ο Άρης κατάφερε να πάρει το προβάδισμά. Μετά από σέντρα από δεξιά η μπάλα πέρασε από όλους, έφτασε στον Πουλίδο ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 2-1 για τον Άρη.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Άρης αύξησε την πίεσή του για να πετύχει και τρίτο γκολ ώστε να ισοφαρίσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να οδηγήσει το ματς στην παράταση.

Τελικά η υπεροχή του δεν καρποφόρησε το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την Καλλιθέα να παίρνει στην πρόκριση στους "16" και να περιμένει τον ΠΑΟΚ.

Ο διαιτητής του αγώνα Ντίτσος (Πρέβεζας) απέβαλλε στο 68' τον Καλτσά, ενώ έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Πουλίδο, Γιαννιώτα, Ντα Σίλβα, Ατματζίδη και Κατσούλη.

Άρης: Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεργιανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (59' Αγγελούδης), Κοέλιο.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Φραγκής (83' Σεμπέκος), Φερέιρα, Ντα Σίλβα (69' Κατσικογιάννης), Καλτσάς, Ατματζίδης, Μαρουκάκης (76' Πλάτανος), Ντακόλ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ