ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Aπόλλων Σ. - Πλατανιάς 2-1

Aπόλλων Σ. - Πλατανιάς 2-1
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη νίκη 2-1 επί του Πλατανιά.

Την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Απόλλων Σμύρνης με τη νίκη 2-1 επί του Πλατανιά. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων στα "Περιβόλια" είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 και παρότι ο Πλατανιάς μείωσε λίγο πριν την λήξη δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Τις ευκαιρίες στο ματς άνοιξε ο Πλατανιάς. Στο 11', ο Γουνδουλάκης πάσαρε στον Κάταϊ, το πλασέ του δεύτερου βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γκόμες. Ο Μπάμπης Τεννές αναγκάστηκε να αλλάξει στο 23' τον τραυματία Μπάρκογλου και έβαλε στο παιχνίδι τον Φαρινόλα.

Λίγο μετά το μισάωρο ο Μίνγκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Περιστερίδη.

Στο 38' ο Πλατανιάς απείλησε με τον Κατάι, όταν το πλασέ του Σέρβου έδιωξε ο Γκόμες. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου σημειώθηκε από τον Πλατανιά με τον Γκόμες να διώχνει και πάλι το σουτ του Κατάι.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Τσιλιγκίρης βρήκε τον Μίνγκα μέσα στην περιοχή ο οποίος με πλασέ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα.

Η αντίδραση του Πλατανιά ήταν υποτονική μετά το γκολ που δέχτηκε. Αντίθετα, οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ βρήκαν την ευκαιρία να "κλειδώσουν" την πρόκριση και δεν την άφησαν να πάει χαμένη, όταν στο 69' ο Τσιλιγκίρης με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για τον Απόλλωνα.

Πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Πλατανιάς μείωσε με εκτέλεση φάουλ του Ράφαελ, ωστόσο το γκολ του Πορτογάλου δεν ήταν αρκετό.

Απόλλων Σ.: Γκόμες, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Διαμάντης, Καμαρά, Τσεμπερίδης, Τσοκάνης(63' Γκουέλα), Τσιλιγκίρης(70' Αλβάρεζ), Μίνγκας, Μπάρκογλου(23' Φαρινόλα)

Πλατανιάς: Περιστερίδης, Ντεντάκης, Ράφαελ, Καστέλς, Ιντζίδης, Σιώπης(55' Σουκιάς), Στόλερ, Γουνδουλάκης(71' Αγκιλέρα), Μπεριάν(60' Τσοντάκης), Κάταϊ, Πόποβιτς

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ