ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Παραλιμνίου 5-0: Πρώτη νίκη ύστερα από δέκα ματς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μπεντινέλι EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε εύκολα 5-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων, με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Την πρώτη του νίκη στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε την Πέμπτη (1/11) ο Απόλλων Σμύρνης. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" υποδέχτηκε στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και επικράτησε με 5-0. Τα τρία τέρματα σημείωσε ο MVP του αγώνα, Τομάς Μπεντινέλι.

Ο Βραζιλιάνος έκανε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή στο 19', ενώ το 2-0 από το σημείο του πέναλτι στο 49' (το κέρδισε ο ίδιος στο 48' από μαρκάρισμα του Δ. Τριανταφύλλου). Στο 57' ο Ζοάο Πέδρο έγραψε το 3-0 με δυνατό πλασέ από το σημείο του πέναλτι, το οποίο βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο 67' ο Μπεντινέλι έπαιξε το 1-2 με τον Ναδάλες, πέρασε και τον αντίπαλο κίπερ και πλάσαρε εύστοχα. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 73' ο νεοεισελθών Κοντογιαννόπουλος, με σουτ έξω από την περιοχή. Ο 19χρονος μέσος σκόραρε στο ντεμπούτο του με την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση, ενώ η ομάδα που θα ακολουθήσει τους Αρκάδες στον επόμενο γύρο θα κριθεί από τον αγώνα Τρίκαλα - Απόλλων Σμύρνης, στην 3η αγωνιστική. Αυτή ήταν η πρώτη εφετινή νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης και φυσικά η πρώτη του Γιάννη Ματζουράκη από τότε που ανέλαβε (1 νίκη, 3 ήττες).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ματζουράκης EUROKINISSI SPORTS

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live του αγώνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (68' Κοντογιαννόπουλος), Ντεφεδερίκο (74' Χιλάλ Ελ Χέλβε), Ναδάλες, Γκαρός (61' Μάντζιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Δ. Τριανταφύλλου, Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Κ. Τριανταφύλλου (14' λ. τρ. Δέντσας), Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης (58' Καρυοφύλλης), Οκάν (82' Γκόλιας), Ζυγκερίδης.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου)

4ος: Ελένη Αντωνίου (Αν. Αττικής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

(6ος)

1. Αστέρας Τρίπολης 6 (3-1)

2. Απόλλων Σμύρνης 3 (6-2)

3. Τρίκαλα 1 (1-2)

4. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (1-6)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3Η)

5/12

Τρίκαλα - Απόλλων Σμύρνης

Απόλλων Παραλιμνίου - Αστέρας Τρίπολης

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ