ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ασφαλιστικά μέτρα για το Κύπελλο

Ασφαλιστικά μέτρα για το Κύπελλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει την Τρίτη ή την Τετάρτη η ΕΠΟ για να “παγώσει” την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, σχετικά με τη ματαίωση των αγώνων του Κυπέλλου.

Στο διοικητικό εφετείο Αθηνών θα προσφύγει η ΕΠΟ την Τρίτη 8/3 ή την Τετάρτη (9/3) και με ασφαλιστικά μέτρα που θα καταθέσει θα ζητάει να “παγώσει” την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για αναβολή στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ομοσπονδία θα επιδιώξει σε πρώτη φάση να πάρει το “οκ” για να ορίσει άμεσα τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο που αναβλήθηκε πρόσφατα. Σε δεύτερη θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας όπου θα καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης ενώ θα ζητήσει να κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος βάσει του οποίου πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση από τον υφυπουργό Αθλητισμό.

Να σημειωθεί ότι επίσης, εκκρεμεί η ενημέρωση της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη που περιμένει ειδοποίηση για να μεταβεί στην Ελβετία για το θέμα αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Ματαιώνεται το εφετινό Κύπελλο Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ