ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού

Ο υφυπουργός Αθλητισμού απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο.

Οριστικά και αμετάκλητα, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Οι αρμόδιοι φορείς για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, παρέλαβαν επίσημο έγγραφο με την υπογραφή του υφυπουργού, που αναφέρει ρητά ότι δεν επιτρέπεται η παρουσία των φίλων του Τριφυλλιού στο απογευματινό ματς.

Συνεπώς, ανεξαρτήτως της πρόθεσης της διοίκησης του Ατρόμητου και των επιτελών της Αστυνομίας, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του. Φυσικά, οι μεμονωμένοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια, χωρίς να φέρουν διακριτικά.

Χαρακτηριστικά, αναφέρεται: "Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2015-16, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ατρόμητος - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/02/2016 και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

Επίσης, δεν πρόκειται να συγκληθεί η σύσκεψη που ζητά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διότι θεωρείται άνευ αντικειμένου από τη στιγμή που υπάρχει η εντολή του Κοντονή.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ