ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αναβολή στην Κομοτηνή

Αναβολή στην Κομοτηνή
Γήπεδο Πανθρακικού INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ για το κύπελλο αναβλήθηκε, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών. Ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε ότι είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί το ματς με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Η έντονη βροχόπτωση στην Κομοτηνή είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί ανέφικτη η διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Πανθρακικό και στον ΟΦΗ, στο ΔΑΚ, που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης (21/1, 15.00).

Ο διαιτητής Κομίνης ανέφερε: '' Δεν μπορεί να γίνει το ματς υπό αυτές τις συνθήκες, αύριο θα πρέπει την ίδια ώρα να είμαστε εδώ, ώστε θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος να διεξαχθεί η αναμέτρηση''.

Αναβολή στην Κομοτηνή
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ είχε προγραμματίσει εξ αρχής να μείνει το βράδυ της Τετάρτης (21/1) στην Κομοτηνή και να επιστρέψει στη βάση του το πρωί της Πέμπτης (22/1). Από τη στιγμή που το ματς θα γίνει την Πέμπτη στις 15.00, οι Κρητικοί θα αλλάξουν ώρα πτήσης.

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς σχολίασε για την αναβολή: '' Δεν γίνεται παιχνίδι. Βλέπουμε τις συνθήκες και το γήπεδο πως είναι. Είναι καλύτερο για τις δύο ομάδες να μην γίνει αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού και δε μπορεί να γίνει παιχνίδι. Ο ΟΦΗ μεγάλη ομάδα, όσοι μείναμε εδώ θα παίξουμε μέχρι να μάθουμε το μέλλον''.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού Δημήτρης Χασομέρης σχολίασε: ''Δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι. Αύριο και βλέπουμε. Θα ήταν καλύτερο να μην γίνει αύριο, αλλά δεν το αποφασίζουμε εμείς''.

Οι συνθέσεις με τις οποίες θα ξεκινούσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες είναι οι εξής:

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Ζδράβος, Ηλιάδης, Ψάλτης, Αράμπα, Γκουτσίδης, Λίτσκας, Φραγκούλης, Ποτουρίδης

ΟΦΗ : Λορία, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Τζορτζ, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Μπολάκης, Φαζός.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ