ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αναβολή και στο Κύπελλο από Κοντονή

Αναβολή και στο Κύπελλο από Κοντονή
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ όρισε διαιτητές για τα προγραμματισμένα ματς της 1ης φάσης του Κυπέλλου, όμως με παρέμβαση της Πολιτείας αποφασίστηκε η αναβολή και αυτής της διοργάνωσης μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου.

Αφού πρώτα ανέβαλε την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου για λόγους τάξεις και ασφάλειας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε να μην γίνουν ούτε τα προγραμματισμένα ματς Κυπέλλου της 1ης φάσης της διοργάνωσης μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που εξεδόθη, η απόφαση είναι συμπληρωματική εκείνης της 18ης Αυγούστου και αναμένεται η δημοσίευσή της στο ΦΕΚ.

Ένα ακόμη χτύπημα στην Ομοσπονδία, θυμίζοντας ότι νωρίτερα κοινοποιήθηκε το βούλευμα για την κάρτα υγείας, που υποχρεώνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και τους υπόλοιπους που παραπέμπονται σε δίκη, να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους. Λίγη ώρα μετά, υπήρξε ανακοίνωση από την πλευρά της ΕΠΟ για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε σήμερα το πρωί απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου 2016 η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Super league – Football League), αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Η απόφαση είναι συμπληρωματική εκείνης της 18ης Αυγούστου 2016 και αναμένεται η δημοσίευσή της στο ΦΕΚ".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ