ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΠΕ: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - Ατρόμητος

ΑΠΕ: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - Ατρόμητος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και των συναρμοδίων φορέων, αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ατρόμητο (19:30).

Όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ και από τα λεγόμενα του Σταύρου Κοντονή, μετά τα επεισόδια στην Τούμπα κατά την διάρκεια του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα αναβαλλόταν και ο έτερος πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ, με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού και των συναρμοδίων φορέων, αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Ένωσης και των Περιστεριωτών που ήταν να ξεκινήσει στις 19:30 στο ΟΑΚΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να έδωσε το "ok" στον κ. Κοντονή να μην διεξαχθεί το παιχνίδι και εκείνος με τη σειρά έκανε αυτό που είχε αποφασίσει.

Μένει να δούμε βέβαια τι θα συμβεί με το μέλλον της διοργάνωσης και του πρωταθλήματος, αλλά και να δούμε ποια θα είναι η επίσημη αντίδραση της ΕΠΟ, της ΔΕΑΒ και των ομάδων που συμμετέχουν στον θεσμό. Η "Ένωση" πάντως που δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση ακόμα, έχει πει πως θα σεβαστεί κάθε απόφαση του υφυπουργού σχετικά με τον αποψινό (3/3) αγώνα, το ίδιο και ο Ατρόμητος.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ