ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΛ και Τρίκαλα για μια θέση στους "16" του Κυπέλλου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
Ναζλίδης, ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ πάει στα Τρίκαλα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου. Αποστολή χωρίς Ναζλίδη για τους "βυσσινί". Ποιες οι επιλογές του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΑΟΤ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της ΑΕΛ την Τρίτη (13/12) ανακοινώθηκε από τον προπονητή Σάκη Τσιώλη η 20μελής αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν την επομένη στα Τρίκαλα για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος και η οποία έχει ως εξής:

Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Γκόλιας, Κόντορ, Φάρκας, Σουλιώτης, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης, Αναστασόπουλος, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Καπός, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Ντοντό, Μακρής, Χοτζάλι και Κρητικός.

Αναγκαστικά απόντες είναι οι τραυματίες Βαρέλα, Αβραάμ, Μασούρας, ο ανέτοιμος Καρατάσιος, ο Γιοβάνοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Ναζλίδης, λόγω μικροενοχλήσεων από κάκωση που υπέστη στον αγώνα της Ξάνθης, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει την Τρίτη σε ξενοδοχείο της πόλης και θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα αύριο στις 5 μ.μ.

Βολεύεται και με ισοπαλία ο ΑΟΤ

Ακόμα και η ισοπαλία θα είναι αρκετή για τα Τρίκαλα στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που θα γίνει την Τετάρτη (14/12, 19.30) στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έχει 4 βαθμούς στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου, ενώ οι «βυσσινί» έχουν 3. Στόχος των «κυανέρυθρων», πάντως, είναι η νίκη, αφού είναι και θέμα γοήτρου η επικράτηση.

Η προετοιμασία του ΑΟΤ ολοκληρώθηκε και ο Καβαλιώτης προπονητής δεν υπολογίζει στον τραυματία Χασομέρη, ενώ άφησε εκτός και τους Παπαδόπουλο, Παπαπαναγιώτου, Καρίκι, Στογιάνοβιτς, Χυσάι, Τζάκσον και Λαμπάκη.

Οι παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής: Σιδεράκης, Βουτσελάς, Σαρακατσάνος, Νικολακάκης, Νιάρος, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο Λέαντρο, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Μίγκας, Τοπτίδης, Μπαϊκαρά, Σερνζίνιο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.

1ος όμιλος

1. ΑΟ Τρίκαλα 4 (5-0)

2. ΠΑΟΚ 4 (2-0)

3. ΑΕΛ 3 (2-3)

4. Πανελευσινιακός 0 (1-7)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ