Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς γκολ το Ιωνικός - Εθνικός

Χωρίς γκολ το Ιωνικός - Εθνικός
Ιωνικός Εθνικός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από ένα βαθμό πήραν Ιωνικός και Εθνικός για το πλαίσιο της Γ' Εθνικής. Μοιρασμένο το παιχνίδι, με δέκα τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με κάποια σουτ στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 30ο λεπτό με τον Σάμιο, όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός μπήκε εκ νέου με φόρα, με τον Εθνικό να διώχνει μία φάση πάνω στη γραμμή, όμως οι μεγαλύτερες στιγμές άνηκαν στους φιλοξενούμενους. Στο 62' ο Μαντζώρος είχε δοκάρι, ενώ ο Σουλελές δεν μπόρεσε να σκοράρει από την περιοχή.

Στο 79ο λεπτό ο Εθνικός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κατίδη με τον Ιωνικό να πιέζει για κάποιο γκολ δίχως αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Εθνικός (Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Αλεξανδρόπουλος, Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Κατίδης, Σούφλας, Βλάχος, Παυλάκης, Σουλελές.

Ιωνικός (Χατζηαλέξης): Παλιγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Σάμιος, Σιμιτζής, Ρόβας,Μαυρουδής, Κατσίκιας.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ