Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χαρίτος: ''Με έχει βρει, ήταν πέναλτι''

Χαρίτος: ''Με έχει βρει, ήταν πέναλτι''
Πέναλτι

Ο Νίκος Χαρίτος και ο Μίλτος Μητρόπουλος πρωταγωνίστησαν στη φάση του πέναλτι, στο παιχνίδι της Καλαμάτας με την Αχαϊκή. Και οι δύο μιλούν στο Sport24.gr και παίρνουν θέση για το συμβάν!

Τον γύρο του κόσμου έκανε η φάση του πέναλτι στην αναμέτρηση της Καλαμάτας με την Αχαϊκή. Τι λένε όμως οι πρωταγωνιστές του αγώνα; Νίκος Χαρίτος και Μίλτος Μητρόπουλος μιλούν στο Sport24.gr.

Ο Χαρίτος, που κέρδισε το πέναλτι, υποστήριξε ότι ένιωσε επαφή, για αυτό και έπεσε στο έδαφος: '' Κοίτα, αν το δεις στο βίντεο, δεν φαίνεται να υπάρχει πέναλτι. Ασφαλώς και δεν το ήθελε ο αντίπαλος, αλλά με βρήκε. Εγώ δεν είχα σκοπό να πέσω. Πάω να σουτάρω και ίσα που με βρήκε.

Από το βίντεο όντως δεν φαίνεται τίποτα. Δεν είχα σκοπό να πάρω πέναλτι, αλλά να βγάλω σέντρα. Ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και δεν έδωσε ό,τι να 'ναι. Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι θα ξεσπούσε τέτοιος ντόρος. Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι κάνω πλάκα, αλλά εμένα με βρήκε''.

Τι απαντάει ο παίκτης της Αχαϊκής, ο Μητρόπουλος, στον οποίο χρεώθηκε η παράβαση; ''Εγώ δεν τον ακούμπησα. Ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και τον ρωτούσα τι έδωσε. Μου είπε ότι τον βρήκα. Και οι συμπαίκτες μου απορούσαν. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο...''.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΥ: ' Το πιο αστείο πέναλτι που δόθηκε ποτέ''

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ