Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χαμός στον Έβρο, απίστευτες καταγγελίες

Χαμός στον Έβρο, απίστευτες καταγγελίες
Έβρος Σουφλίου

Τρομερά σκηνικά στον Έβρο με πρωταγωνιστές τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου, για την 20ή αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Καταγγελίες από τις δύο πλευρές με κεντρικά πρόσωπα παίκτη και πρόεδρο. Όλο το ρεπορτάζ.

Επεισοδιακή ήταν η νικηφόρα (2-1) αναμέτρηση του Έβρου Σουφλίου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, ο πρόεδρος της ομάδας από το Σουφλί βιαιοπράγησε εναντίον του αντίπαλου ποδοσφαιριστή Νίκου Γκαϊδατζή.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: ''Βιαιοπράγησε εναντίον του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Γκαϊδατζή''

Εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: ' 'Η διοίκηση του Εθνικού θα ήθελε να καταγγείλει τη συμπεριφορά του προέδρου του Έβρου Σουφλίου ο οποίος στη διάρκεια του ημιχρόνου κινήθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μας και βιαιοπράγησε εναντίον του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Γκαϊδατζή. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες αφού εκτός του ότι γεννούν τη βία, μπορεί να προκαλέσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις''.

Έβρος Σουφλίου: ''Είστε οι καλύτεροι πελάτες μας''

Η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου απάντησε με δική της ανακοίνωση, στην οποία στήριξε την ενέργεια του προέδρου της ομάδας για τους παρακάτω λόγους:

1.Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής του ΕΘΝΙΚΟΥ ο οποίος την προηγούμενη σεζόν για έξι μήνες αγωνιζόταν στην ομάδα του ΕΒΡΟΥ και κατά συνέπεια το παρελθόν του το ξέρουμε και τον χαρακτήρα του *(ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ-ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ)*μετά την επίτευξη του τέρματος του Εθνικού έκανε την πιο απρεπή χειρονομία δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα προς τους φιλάθλους και την διοίκηση της ομάδας.(το βίντεο του αγώνα το αποδεικνύει πλήρως). Και αντί να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του και την ομάδα του ασχολήθηκε με την κερκίδα….

2.Τέτοιες ενέργειες ποδοσφαιριστών δυναμιτίζουν τις σχέσεις των σωματείων μας με απρόβλεπτες συνέπειες .

3. Αν κάποιοι φίλαθλοι μετά την απρεπή ενέργεια αυτή πετούσαν κάποιο αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο θα κινδυνεύαμε με τιμωρία γηπέδου και χρηματικό πρόστιμο που ίσως με την στάση σας να το επιθυμούσατε. Ο πρόεδρος της ομάδας μας στο ημίχρονο πήγε να μιλήσει τον ποδοσφαιριστή και η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν άντε γαμήσου ρε μαλάκα.(το προηγούμενο εξάμηνο αγωνιζόταν στην ομάδα του ΕΒΡΟΥ)

4. Εμείς ποτέ δεν θα θέλαμε να χαλάσουμε αυτές τις σχέσεις που έχουμε διότι για τον ΑΣ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ είστε οι καλύτεροι πελάτες μας…..

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ''.

Το Sport24.gr μίλησε και με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γκαϊδατζή αλλά και με τον πρόεδρο του Έβρου Σουφλίου, Ηλία Γκάζο.

Γκαϊδατζής: Δέχτηκα χτυπήματα''

Η τοποθέτηση του Νίκου Γκαϊδατζή στο Sport24.gr: ''Για τους δικούς μου λόγους πανηγύρισα το γκολ της ομάδας μου πολύ έντονα. Οι οπαδοί της αντιπάλου ομάδας προκλήθηκαν από αυτό, ίσως επειδή έπαιζα εκεί πέρυσι. Στο ημίχρονο δέχτηκα λεκτική επίθεση, αλλά και τσιμπήματα και χτυπήματα από τον πρόεδρο του Σουφλίου. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να ακούς από έναν πρόεδρο να σε απειλεί. Έφυγα συνοδεία 4 αστυνομικών''.

Γκάζος: ''Ούτε καν τον ακούμπησα''

Ο πρόεδρος του Έβρου Σουφλίου δήλωσε στο Sport24.gr: ' 'Ο Γκαϊδατζής έπαιξε σε εμάς. Ξέρω τον χαρακτήρα του. Στο ημίχρονο πήγα να του μιλήσω. Του είπα ότι δεν χρειάζεται να προκαλεί τον κόσμο. Δεν έκανα καμία κίνηση να τον χτυπήσω. Διαφορετικά οι αστυνομικοί θα με έβαζαν φυλακή. Ήταν μπροστά 40 αστυνομικοί. Αν όντως τον είχα χτυπήσει, θα είχα το θάρρος να βγω μπροστά και να το πω. Εμείς είμαστε υπότροποι. Σε παλιότερο ματς πετάξαμε ένα μπουκάλι και τιμωρηθήκαμε με 500 ευρώ. Αν ξανακάνουμε τέτοια κίνηση θα τιμωρηθούμε με 1500 ευρώ πρόστιμο και με τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών. Ο παρατηρητής του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι σκληρός. Αλλά δεν είπε τίποτα. Ο Εθνικός δεν μπορεί να μας κερδίσει ποτέ, για αυτό κάνει όσα κάνει''.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ