Γ' ΕΘΝΙΚΗ

"Τρώγαμε ξύλο στη φυσούνα από αγνώστους"

"Τρώγαμε ξύλο στη φυσούνα από αγνώστους"
ΟΦΗ, Ιάλυσος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ιάλυσο αμαυρώθηκε από τα επεισόδια στο φινάλε, στη φυσούνα. Τι λέει στο Sport24.gr ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Κοκκίνης και ο προπονητής του Ιάλυσου, Γιώργος Σάββενας. Κάταγμα στη μύτη ο παίκτης των φιλοξενούμενων, Μιχάλης Φυλακούρης. (PHOTOS, VIDEO).

Ο Ιάλυσος άντεξε στο "σφυροκόπημα" του ΟΦΗ και απέσπασε 0-0 στο "Γεντί Κουλέ", στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής (4ος όμιλος). Τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα επικράτησε μεγάλη ένταση, η οποία οδήγησε σε... ξύλο.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος μόλις είχε σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης και έπεσε ξύλο στη φυσούνα. Ο ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου, Γιώργος Κοκκίνης δήλωσε στο Sport24.gr: "Ενώ κατεβαίναμε προς τα αποδυτήρια, άγνωστοι βρέθηκαν στη φυσούνα και άρχισαν να μας χτυπάνε. Ήταν εκεί χωρίς λόγο και αιτία. Δεν θυμάμαι πόσοι ήταν. Περίπου 10. Υπήρξαν 2-3 άνθρωποι του ΟΦΗ που προσπάθησαν να μας προστατέψουν και μας συμπαραστάθηκαν. Μετά κλειστήκαμε στα αποδυτήρια".

Ο προπονητής του Ιάλυσου, Γιώργος Σάββενας υποστήριξε στο Sport24.gr: " Αυτά που έγιναν δεν αντιπροσωπεύουν ομάδες όπως είναι ΟΦΗ, μια ομάδα Super League. Στο ημίχρονο είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο δύο οπαδοί. Στο τέλος επικράτησε τέτοια ένταση, που δεν μπορούσα να διακρίνω ποιοι και πόσοι ήταν στη φυσούνα. Όσο για το ματς, ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος. Εμείς είχαμε δουλέψει πολύ και μας βγήκε το πλάνο. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του β' γύρου".

"Τρώγαμε ξύλο στη φυσούνα από αγνώστους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υπεύθυνος του γραφείο Τύπου του Ιάλυσου, Μανόλης Ξεπαπαδάκης, προχώρησε σε προσωπική δήλωση. Εξαπέλυσε επίθεση σε δημοσιογράφο του Ηρακλείου, χαρακτηρίζοντάς τον ηθικό αυτουργό των επεισοδίων. Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Τα αποτελέσματα τα είδαμε μετά τη λήξη του αγώνα που εισήλθαν στη φυσούνα φίλαθλοι του ΟΦΗ, χτύπησαν βίαια ποδοσφαιριστές και όχι μόνο του Ιάλυσου και ακόμη και δυο ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα παρέμεινε εγκλωβισμένη στα εκεί περιμένοντας ισχυρές δυνάμεις για να μπορεί να μεταβεί στο ξενοδοχείο.

Αν λοιπόν, τέτοιοι ...άνθρωποι δεν είναι ηθικοί αυτουργοί, τότε ποιοι είναι; Αφού επιστρέψει αύριο η αποστολή του Ιάλυσου στο νησί της Ρόδου, έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Χατζηνικήτα προκειμένου να συνταχθεί μια επιστολή διαμαρτυρίας - καταγγελλίας προς τη διοργανώτρια αρχή, τον αθλητικό εισαγγελέα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή, γιατί επιτέλους τέτοια ...παράσιτα, τους τραμπουκισμούς και τους τσαμπουκάδες να τους κάνουν στον οίκο τους και όχι να παρακινούν κόσμο να ενεργήσει έτσι μέσα στα γήπεδα".

"Τρώγαμε ξύλο στη φυσούνα από αγνώστους"

(ο χτυπημένος στη μύτη Φυλακούρης)

Σημειώνεται ότι από τη συμπλοκή στο φινάλε, ο Μιχάλης Φυλακούρης χτύπησε στη μύτη. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έκανε ακτινογραφία και διαγνώστηκε πως υπέστη κάταγμα στη μύτη. Ο συμπαίκτης του Καρπαθάκης έκανε ράμματα στην ποδοκνημική, καθώς χτύπησε την ώρα του αγώνα. Ένταση, πάντως, επικράτησε και μεταξύ των παικτών. Από τον ΟΦΗ καταγγέλλουν ότι ο Αθανασίου του Ιάλυσου εξύβρισε τον Φραγκουλάκη.

"Τρώγαμε ξύλο στη φυσούνα από αγνώστους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ