Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τιμή για Εθνικό και Σούφλα

Τιμή για Εθνικό και Σούφλα

Φινλανδικό τηλεοπτικό κανάλι βρέθηκε στην προπόνηση του Εθνικού και πήρε συνέντευξη από τον Αλέξη Σούφλα, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ελσίνκι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Τεράστια τιμή για την ομάδα του Εθνικού και τον Αλέξη Σούφλα, μιας και το τηλεοπτικό κανάλι "Yle", στο πλαίσιο ρεπορτάζ για παίκτες από τη Φινλανδία που αγωνίζονται στην Ευρώπη, από την Ελλάδα επιλέχθηκε ο μέσος του Εθνικού, που έχει βρεθεί στην προεπιλογή τόσο των Ελπίδων της Φινλανδίας αλλά και της χώρας μας. Παράλληλα, το εν λόγω κανάλι βρέθηκε και στην προπόνηση των "κυανόλευκων", όπου πήραν πλάνα από την προπόνηση.

Τιμή για Εθνικό και Σούφλα

Ο "Σού" παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του για την Ελσίνκι, αλλά και το πως βρέθηκε στην χώρα μας, για την καριέρα του μέχρι τώρα, για τις διαφορές Ελληνικού και Φινλανδικού ποδοσφαίρου στο θέμα των υποδομών, ενώ αναφέρθηκε και στον Εθνικό και στην προσπάθεια που γίνεται.

Τιμή για Εθνικό και Σούφλα

Εν συνεχεία, το κανάλι βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, όπου τράβηξε πλάνα από την προπόνηση, εστιάζοντας ουσιαστικά σε μία ημέρα που αφορά στην προετοιμασία ενός συλλόγου από τη χώρα μας. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Μίκο Μάτιλα δήλωσε ενθουσιασμένος από την οργάνωση της ομάδας του Εθνικού λέγοντας τα καλύτερα".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ