Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην Football League οι Τράχωνες!

Στην Football League οι Τράχωνες!
INTIME SPORTS

Οι Τράχωνες κατάφεραν στο έβδομο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να περάσουν από την έδρα του Ατσαλένιου και να πανηγυρίσουν την ιστορική άνοδο στην Football League.

Οι Τράχωνες πέρασαν με 3-2 από την έδρα του Ατσαλένιου σε ένα απίστευτο παιχνίδι ως προς την εξέλιξή του παίρνοντας την νίκη στο έβδομο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και εξασφαλίζοντας την ιστορική άνοδο στην Football League καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον πέμπτο όμιλο.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, είχε και ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά δεν είχε γκολ. Το άγχος ήταν αυτό που επισκίαζε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστώντων δύο ομάδων. Στο 50' ο Χαλκιαδάκης άνοιξε το σκορ για τον γηπεδούχο ΠΟΑ με σουτ από το ύψος της περιοχής με τον Σαπαλίδη στο 64' να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, εκτελώντας εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Σαγανάς.

Έξι λεπτά αργότερα ο Γιακουμάκης ξαναέβαλε τους γηπεδούχους μπροστά, μέχρι να έρθει ο Σαγανάς στο 81' για να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσια, για δεύτερη φορά. Και ενώ η άνοδος στην Football League πήγαινε στον Πανελευσινιακό, ήρθε στο έβδομο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σαπαλίδης ως από μηχανής θεός να δώσει την νίκη με 3-2 στους Τράχωνες και την ιστορική άνοδο στην Football League. Αντίθετα ο Ατσαλένιος υποβιβάστηκε.

ΠΟΑ: Συνάνης, Βρεττός Κ., Πρωτογεράκης, Πετράκης, Αραβιάκης, Γιακουμάκης Μ., Φραγκιαδάκης, Χαλκιαδάκης, Γιακουμάκης Π., Συσκάκης (46’ Μπουτσάκης), Καρυωτάκης

Τράχωνες: Λέτσο, Κάργαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καλλιπολίτης (59’ Δρυμούσης), Καραμέρης, Σαπαλίδης, Μπραντάν (80’ Μανωλιάδης), Σαγανάς

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ