Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην Football League o Αήττητος Σπάτων, μεγάλο "διπλό" για τον Αστέρα

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αήττητος Σπάτων κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας τον Ηρόδοτο και πήρε το εισιτήριο για την Football League. Με το ίδιο σκορ πέρασε ο Αστέρας Αμαλιάδας από την Καλλιθέα κόντρα στον Εθνικό και περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου.

Την άνοδο του στην Football League εξασφάλισε ο Αήττητος Σπάτων, καθώς πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Αλικαρνασσό, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Ηροδότου.

Το "χρυσό" γκολ των νικητών πέτυχε με διπλή προσπάθεια ο Κωστόπουλος στο 76ο λεπτό και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο τους.

Μεγάλη νίκη πέτυχε εκτός έδρας και ο Αστέρας Αμαλιάδας, που πέρασε από την Καλλιθέα επικρατώντας με σκορ 1-0 του Εθνικού. Στο 65' ο Κέρι πήρε την επαναφορά μετά την επέμβαση του Σικαλιά στο πλασέ του Μπαρμπαρούση και με πλασέ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τύχη του Αστέρα για την άνοδο κρέμεται από την απόφαση του δικαστηρίου (αναμένεται την Τρίτη 29/5) για τα σοβαρά επεισόδια στο ματς με τον Ηρόδοτο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Κασαπάκης (70' Γαρεφαλλάκης), Αργκιλέσι (81' Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος (86' Παπαδάκης), Μωραΐτης, Ετόφ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Π. Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Κολλαράς, Καλογερής (86' Βιδάλης), Κατσικογιάννης (57' Ηρακλής), Κρητικός, Τσιλιγκίρης (92' Μαραθιανός), Φαρινόλα (79' Νικλητσιώτης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Βενέτης, Μισέλ (71' Ρομάνο), Δωματάς, Κατίδης (64' λ.τ. Κωνσταντίνου), Κατσικοκέρης, Μάναλης (57' Γκέσιος), Παυλάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Τσάμης, Μπουντόπουλος (62' Αντωνόπουλος, 77' λ.τ. Μπουζούρας), Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Αρβανίτης, Εν'Γκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (90+3' Μαρουκάκης), Κέρι, Μηνάς (90+6' Μπουτσικάκης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ

1. Αήττητος Σπάτων 11

2. Αστέρας Αμαλιάδας 9 (5 αγ.)

3. Εθνικός 6

4. Ηρόδοτος 4 (5 αγ.)

Photo credits: eurokinissi

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ