Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Sold out στο "Γεντί Κουλέ", 7.500 οπαδοί στο γήπεδο

Sold out στο "Γεντί Κουλέ", 7.500 οπαδοί στο γήπεδο
ΟΦΗ, οπαδοί, Γεντί Κουλέ, action ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξεσηκωμός στο Ηράκλειο για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Φωστήρα, που θα κρίνει άνοδο. Sold out στο "Γεντί Κουλέ", σχεδόν 7.500 οπαδοί στο γήπεδο. Όρισαν διαιτητή τον Μήτσιο. "Ντόπες" των "Yellow Army" στον Ταύρο.

Την Κυριακή (22/5, 17.00) διεξάγεται το σπουδαιότερο παιχνίδι της εφετινής Γ' Εθνικής στον 4ο όμιλο. Ο ΟΦΗ κοντράρεται με τον Φωστήρα, με... φόντο την άνοδο στη Football League. Οι Κρητικοί βολεύονται και με ισοπαλία. Η ομάδα του Ταύρου, που είναι στο -2, χρειάζεται μόνο νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν. Διαφορετικά και του χρόνου θα παίζει στην τρίτη κατηγορία.

Στο Ηράκλειο επικρατεί ξεσηκωμός. Εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει την Πέμπτη (19/5). Αυτό σημαίνει ότι το ματς θα παρακολουθήσουν 7.500 οπαδοί του ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ". Είναι τέτοια η κρισιμότητας του αγώνα, που η ΚΕΔ όρισε διαιτητή της Super League. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μήτσιος (Ηπείρου), ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους Κασσαβέτη (Αιτωλοακαρνανίας), Καλφάκη (Χανίων).

Με ένα αυτοσχέδιο σημείωμα έξω απο τα γραφεία διαχείρισης των εισιτηρίων του ΟΦΗ, το οποίο δημοσίευσε η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας ενημέρωσαν τον κόσμο για το Sold out των εισιτηρίων. "Τα εισιτήρια τελείωσαν, η τρέλα ποτέ, ΟΦΑΡΑ για πάντα" γράφει η ενημέρωση την εξάντληση διάθεσης των εισιτηρίων που διατέθηκαν τις προηγούμενες μέρες και αποτελεί ένα ιστορικό ρεκόρ για τον ΟΦΗ.

Sold out στο "Γεντί Κουλέ", 7.500 οπαδοί στο γήπεδο

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Νιόπλια, είναι ο τραυματίας Μπουρσέλης. Ο Ηλίας Κώτσιος προπονήθηκε την Πέμπτη (19/5) και θα δώσει το παρών στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Από την άλλη μεριά, αντιπροσωπεία των οργανωμένων του Φωστήρα, οι "Yellow Army", βρέθηκε στο γήπεδο του Ταύρου, μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και τους "ντόπαρε" λίγες μέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα.

"Προστατέψτε την ομάδα"

Sold out στο "Γεντί Κουλέ", 7.500 οπαδοί στο γήπεδο

Συνάντηση με προέδρους των οργανωμένων συνδέσμων του ΟΦΗ είχε την Πέμπτη (19/5) ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Αντίπας Σηφάκης, τονίζοντάς τους την σημασία όλα να βαδίσουν ομαλά στο παιχνίδι με το Φωστήρα. Ο Σηφάκης ζήτησε απο τους εκπροσώπους των συνδέσμων να κάνουν ό,τι είναι δυνατό, ώστε να προστατέψουν την ομάδα από τυχόν ενέργειες που μπορεί να βλάψουν τον ΟΦΗ. Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων τόνισαν ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προστατέψουν τον χώρο ευθύνης τους, που είναι οι θύρες 4 και 5. Στην συνάντηση που έγινε στο γραφείο του προέδρου του ΟΦΗ έδωσε το παρών εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Δημ. Αποστολάκης και η Θεανώ Ρασούλη και από τους συνδέσμους οι κ.κ. Χρήστος Βασιλάκης και Γιάννης Κατσαπρακάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μόνο με ήττα από τον Φωστήρα χάνει την άνοδο ο ΟΦΗ

Photo Credits: Action Images

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ