Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σκόραρε σαν... Μέσι, πανηγύρισε σαν... Ρονάλντο

Σκόραρε σαν... Μέσι, πανηγύρισε σαν... Ρονάλντο
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Μάντζης της Τριγλίας Ραφήνας έβαλε ένα εντυπωσιακό γκολ στην ήττα της ομάδας του από τον Κισσαμικό ξεκινώντας την προσπάθεια του από την σέντρα και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του. (VIDEO)

Η Τριγλία Ραφήνας μπορεί να ηττήθηκε με 3-2 την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αλλά αυτός που σίγουρα τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα ήταν ο 22χρονος φορ των φιλοξενούμενων Βασίλης Μάντζης. Ο νεαρός άσος πλην του ότι πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του κατάφερε να κάνει όλους να παραμιλούν με το δεύτερο γκολ που σημείωσε.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και εκ των πρώτων σκόρερ στην Γ' Εθνική πήρε την μπάλα στο ύψος της μεσαίας γραμμής και αφού πέρασε τέσσερις αντιπάλους πλάσαρε εύστοχα σημειώνοντας ένα άκρως εντυπωσιακό γκολ. Ένα γκολ το οποίο θύμισε τις κούρσες του Λιονέλ Μέσι.

Εν συνεχεία ο Μάντζης όμως έδειξε ότι είναι φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς πανηγύρισε ακριβώς όπως ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 22χρονος φορ της Τριγλίας την φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του πολλά βλέμματα και παρακολουθείται από αρκετές ομάδες της Football League.

Δείτε το βίντεο από την αναμέτρηση του Κισσαμικού με την Τριγλία και τα δυο γκολ του Μάντζη με το εντυπωσιακό τέρμα να είναι στο 3.00''.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ